Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Hidratáló krémek
Színezett hidratáló krémek
Sminkek arcra
Lelőhely: Külföld (sephora), online

Becca Cosmetics Light Shifter Dewing Tint

1 vélemény
Hozzáadva 2023.12.20.by

SzZs1981

Könnyű, bőrbarát összetevőkkel gazdagított formulájú színezett hidratáló mely áttetsző, fényvisszaverő hatással öleli körbe a bőrt és ultra ragyogó és hidratált végeredményt nyújt.

8 árnyalatban kapható

£26-tól

2021.11.03. 17:23

Színezett hidratálóként vártam egy picike fedést, de úgy sem takart cseppet sem, ha 2 rétegben kentem fel. Ráadásul nagyon fényes lesz, kicsit rendellenesen, mintha highlighterrel kentem volna be a képemet. Azt el tudom képzelni, hogy matt alapozó alá primerként használható.Amúgy egész arcon a nagyon száraz bőrökre ajánlanám (ha még beszerezhető). Nem emelte ki a pórusaimat, nem állt össze, szépen el lehetett oszlatni. Volt egy kis nehéz érzete még az orcáimon is, ahol jó száraz tud lenni a bőröm, ez sem tetszett benne. Na, végül, mivel a szín, amit sikerült megszerezni elég narancsos a jelenlegi hóka fejemen highlighter funkciót kapott. Nagyon természetes hatású ebben a feladatban, nem rikít a színe és ha nem érzem elégnek 1 rétegben, akkor még egyet feltapogatok az ujjammal. Még erre is tehetek krémes állagú pírt vagy másik kiemelő fényt, szépen "megágyaz" neki. Ez így már tetszik.Egy négyest kaphat, mert tudom használni, ugyan nem a teljes arcomon, de így is van haszna, nem áll parlagon és szeretem is highlighterként.