Egyéb kozmetikumok
Lelőhely: Bioboltok, online

Bentley Organic Organikus Napozás Utáni Krém Aloéval És E-Vitaminnal

Hozzáadva 2015.06.18.by

Naurel

Aloe verával, shea vajjal, sárgabarackmag olajjal, valamint kamillával ápolja a napsugaraknak kitett bőrt.

Mentes a káros adalékanyagoktól, nem tartalmaz mesterséges színezéket és illatanyagot. A Soil Association minősítésével rendelkezik.

2021.03.15. 13:30

Évek óta ezt használom minden strandolós, napozós nap után. Szerencsére nem nagyon pirult meg az utóbbi időben a bőröm, így ezen a téren nem kellett teljesítenie. Ettől függetlenül egy ilyen nap után nagyon jól esik a bőrömnek az extra adag ápolás, nyugtatás. Könnyed állagú, könnyen eloszlatható, gyorsan és nyom nélkül beszívódik. Semleges, friss illata van. Szúnyogcsípésre is remekül bevált. Kiváló termék, szívből ajánlom.

2016.07.18. 09:20

Nagyon jó az illata,kellemes az állaga,minden strandolós nap után használom.Szépen ápol és bebarnul tőle a kicsit megpirult bőr.

2016.07.06. 12:12

Szeretem az illatát és annyira jól ápol. Szinte issza a bőröm. Minden napozás után alaposan bekenem vele a bőrömet - fincsi nyugtató. Az aloe vera és az E-vitamin szuper páros!

2015.07.07. 07:42

Múlt hétvégén pecsenyére sültem sajnos a Balcsin, nem voltam elég elővigyázatos, hólyagos lett a bőröm. Régen Panthenollal próbálkoztam, de most épp nem volt otthon, úgyhogy kipróbáltam az unokatesóm krémjét. Nagyon jól esett a bőrömnek, hamar beszívódott. Reggelre érezhető volt a változás, nem húzódott már úgy a bőröm és a pirosság is sokat enyhült. Máskor van, hogy egy égéssel akár 5-6 napot is szenvedek, most kb. 2 nap alatt túl voltam rajta. Annyira jó az illata is!

Piactér

Több mutatása