Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
keserutimi
2022-ben megújult változat!
2024.10.04. 18:17
Amíg ezt a tonert nem próbáltam nem tudtam elképzelni hogy nekem szükségem van tonerre :D nagyon szeretem, kényelmes felvinni, nem túl vizes az állaga, és olyan szép egységes bőrképet kapok reggelre, hogy még én is meglepődöm. Puha, sima, tiszta arcbőr az eredmény, és nagyon sokáig elég. Nagyon szeretem, ha egyszer elfogy biztosan újra fogom vásárolni.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.03. 15:08 - 2024.04.28. 13:04
Az első koreai termék amit használtam, és nem okozott csalódást. :) Este használom, és reggel amint felkelek mintha kicserélték volna, egységes a bőrképem. Természetesen nem tesz csodát pár alkalom után, de amint elhasználom biztosan jobb lesz a bőröm mint most. Egyébként aknés, nagyon érzékeny bőröm van.
2024.04.27. 10:26
Nem rég kezdtem használni, nagyon kevés is elég belőle ha a kezemből viszem fel. Nem csípi az érzékeny aknéra hajlamos bőrömet. Látok javulást, nem tudom hogy ennek köszönhető-e, de remélem hogy javulni fog a bőröm állapota még.
2024.03.07. 11:03
Már 2 üveget elhasználtam, ez tényleg nagyon jó! Tisztább az arcom kevesebb a gyulladás.
2023.12.31. 00:13
Kb 10 éve használom, szerintem ez az egyetlen oszlopos tagja a rutinomnak.Must have nagyon jól feltölti és előkészíti a bőrt a rutinra.
2023.08.09. 21:13
Nem tudom pontosan mit csinál az arcommal, de amikor ezt használom, akkor tutibiztos szebb lesz a bőrképem, bármi is legyen a rutinom. Próbáltam már olcsóbb és drága hidratálókrémmel is, mindnél adott egy extra érzést. Masszív tagja marad a bőrápolási rutinomnak, nagyon szeretem.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.