Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
wishes
A Kávés Pakolás magas koffeintartalma miatt kiváló antioxidáns hatású. Rendszeres használata látványos eredményhez vezethet az alakj formálásában. A pakolás gyengéden táplálja, simítja, puhítja a bőrt.
2015.06.09. 11:25
Két hétig folyamatosan használtam, aztán szünetet tartottam, és most megint használom. Így kb 28-30 alkalomra lesz elegendő nekem, mert ugye függ a kenni való terület nagyságától, meg eleve ki mennyit ken fel alkalmanként. A 3. alkalommal láttam hatását. Nagyon jó a feszesítő hatása, és nagyon jó alakformáló, mivel nagyon jól feszesít, ezért a narancsbőr is halványul, de azért csodára nem kell számítani, de egyértelműen hatásos, az illata is tetszik, én nem ilyenre számítottam, hanem bevallom ilyen erős kávés illatra, de pozitívan csalódtam.Este használom, de én nem vettem észre, hogy nagyon ébren tartana, az anticellulit olajat, mintám volt belőle, és a zöld teásat használtam utána, mostanában kakaóvajat kenek utána. Én elégedett vagyok a Berber Beauty termékeivel.
Utoljára szerkesztve: 2015.02.16. 17:19 - 2015.01.23. 16:51
Ez a kedvenc alakformáló pakolásom!!!!!Ez nagyon ütős, a kávé olajjal együtt használom, és kell még bőrradír is (Sivatagi varázs vagy Vanilia cukros ) és tekercselő fólia.2 hét használat után már én centiben mérem a változást, de a látvány az igazán meggyőző. Ezt minden narancsbőrös nőnek kötelezővé tenném, a nagy és drága márkáknál ez sokkal jobb!!!!!!!!Kis kiegészítés: Este nem ajánlom a használatát, engem igen erősen ébren tart, mint a Kávé olaj is!! 2 használat után már látható az eredmény!!!!