Pakolások, Hámlasztók

Berber Beauty Rózsás Algás Arcpakolás

4.7
Hozzáadva 2014.01.14.by

wishes

Ez a finoman lágy, algás, zöld színű agyagpakolás nagyon hatásosan ápolja az arcbőrt és a dekoltázs érzékeny területét. Feszesíti a bőrt, lassítja annak megereszkedését, késlelteti a ráncok kialakulását. Ásványi anyagai a bőrbe mélyen felszívódva regenerálnak.

Az esszenciális rózsaolaj illatossá és bársonyosan üde tapintásúvá varázsolja bőrét és kellemesen hidratálja.

2016.04.25. 13:23

65 and above korcsoport

Ezt már nem gyártják. Az érzékeny bőrömre nem volt jó. Van új verziója fehér agyagos, ez már érzékeny bőrre is bátran használható. Az új keverésűre vonatkozik az öt csillag.

2014.09.12. 19:15

Nagyon szuper pakolás, szép feszes és tiszta bőrt eredményez. Nekem az érzékeny bőrömre azonban sajnos sok, szárított kicsit, így nem szívesen használom tovább.

2014.05.26. 10:18

65 and above korcsoport

Ez igen jó pakolás. Illata rózsás, állaga sűrű, igyekezni kell vele a felkenéskor. Hatása nagyon jó. Mialatt a maszk száradt enyhe bizsergést tapasztaltam, de ez egyáltalán nem volt kellemetlen. Érzékeny, rozaceás bőrömet nem irritálta. Mielőtt lemostam volna vizes kézzel átmasszíroztam a megszáradt pakolást, utána könnyebb lemosni. Ajánlom, hogy a Berber termékek megvásárlása előtt a Bionom webáruház lapján keressünk rá a megvásárolni kívánt termékre, mert itt sok véleményt, alkalmazási tanácsot és a termékek használatát a legjobban itt írják le!