Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Kozmetikus, online

Bielenda Pharm Acne Antibakteriális, Normalizáló Tonik

1 vélemény
Hozzáadva 2015.06.24.by

tika

Tisztítja és szűkíti a pórusokat, csökkenti az aknét, bőr olajos csillogását, az akné okozta irritációkat. Normalizálja a faggyú termelést, megakadályozza a faggyúmirigyek eltömődését. Hidratálja a bőrt, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. Hatóanyagok: B3-vitamin, urea, mandula sav, laktobionik sav, cink, allantoin, tejsav.

2015.11.04. 08:38

Azért választottam ezt a tonikot, mert kifejezetten laktobionsavas terméket kerestem és ezekből alig lehet találni a piacon (kozmetikai cégnél dolgozom, de a saját laktobionsavas tonikunk épp kifogyott, gondoltam, keresek valamit helyette). Első alkalommal kicsit csípett, de aztán elég szépen összeszoktunk. Nem csíp, nem húzódik tőle a bőr. Zsíros-vízhiányos-érzékeny bőröm van. Ez a tonik gyönyörűen leszed minden koszt, alapozót, stb., hidratálni természetesen kell mellette, de még a hormonálisan havonta megjelenő egy-két nem szép pattanásommal is sikeresen megküzdött. Láthatóan felfrissíti a bőrt, szép alapot ad a további bőrápoláshoz. Az ára is teljesen elfogadható, ha nem lesz addig saját termékünk, amíg ezt elfogyasztom :-), egyértelműen újravevős.