Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
timilla
Regeneráló testápoló krém atópiás, nagyon száraz, érzékeny bőrre.
Hatásmechanizmus:
2023.12.25. 08:56
Elsősorban szárazságra hajlamos bőrre ajánlanám, ugyanis kicsit zsíros/olajos hatása van, nem szívódik be teljesen. Ettől függetlenül jól hidratál.
2022.09.25. 19:30
Nagyon szépen hidratál, pikkpakk helyreteszi kislányom bőrét, amikor kezd kiújulni az ekcéma.
2022.06.08. 19:57
A télen extrémen száraz, hámló bőrömre kezdtem el használni a testápolójával karöltve, ugyanis eddig semmi nem javított a bőröm állapotán a korábbi telek alatt. El sem akartam hinni, hogy ez mennyit segített.Aránylag "vastag" állaga/textúrája van, ami kicsit megült ugyan a bőrömön, de idővel szépen beszívódott, puha bőrérzetet hagyott maga után. Amikor rendszeresen használtam (és nem felejtettem el napokra), akkor nagyon szépen szinten tartotta a bőröm puhaságát és hidratáltságát. Kb. semmi illata nincs, nem irritál, nem csípte a bőrömet ott, ahol éppen ki volt repedve.Az egyetlen panaszom, hogy a fél literes kiszerelés nálam aránylag gyorsan elfogyott (még rendszertelen használat mellett is).
2022.06.02. 08:30
Nagyon jó testápoló ekcémás bőrre.Csökkenti a viszketés és bőrszárazsagot . A PP balzsam jobb a másik Bioderma testápolónál. Ezt és az Uriage Xemose testápolót használom felváltva. Arcra is szoktam kenni. Megéri az árát.
Utoljára szerkesztve: 2021.06.04. 09:00 - 2021.06.04. 08:57
Csodaszer. Annyira szépen helyreteszi a kézfej durva szárazságát, tényleg újjá építi, egy krémnél sem tapasztaltam ilyen gyors regenerálást és ápolást. Főleg mostanában, a gyakori kézfertőtlenéses időszakban bizonyít igazán. A párom extra érdes kezét is képes rendbe tenni.
2021.01.28. 09:29
Az én ekcémás bőrömre ez kevés. Pedig elvileg kifejezetten erre való lenne a krém.