Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

3.8
Hozzáadva 2024.05.16.by

anonymous

2024-ben megújult összetétel!

Regenerálja a sérült bőrt, minimalizálja a hegesedés lehetőségét. Tisztító és antibakteriális réz és cink hatóanyagokkal. SPF 50 fényvédelemmel! Illatanyagmentes, színezékmentes, nem zsíros, nem ragad.

2025.04.24. 14:09

Anyajegy eltávolítás után ajánlotta az orvos a seb gyorsabb és szebb gyógyulása érdekében az arcomon. Tavasz végén már extrán jól jött, hogy fényvédős. Az elején úgy vettem észre gyorsított a regenerálódáson és szépen gyógyult a sebem. Felkenés után nem szívódott be, hagyott egy csillogós, zsíros réteget a területen, szóval nagyobb területre nem kentem volna egyszerre, főleg nyári időben. Ennek ellenére átmenetileg ajánlanám sebes területre, de csakis átmeneti megoldásként.

2024.07.25. 09:59

Nagyon bevált ez a fényvédő, érzékeny bőröm nagyon jól viselte, az állaga is kellemes télen/nyáron is elviselhető.Viszonylag sokáig elég, nem kell belőle sok, így megéri az árat tekintve is.

2024.02.28. 13:43

Érzékeny, kipirosodásra hajlamos, rosaceas arcbőröm van. Eleinte nem okozott problémát a bőrömön, szimplán csak nem szerettem használni, mert ragad, fénylik, nem szívódik be, nagyon testes. De úgy voltam vele, hogy télen elhasználom. De amikor irritált volt a bőröm és akkor használtam, akkor ahelyett, hogy regenerálta volna a bőröm, még jobban irritálta, égette, marta a bőröm még jobban kipirosodott tőle az arcom, azonnal le kellett mosnom és a kukában landolt. Ettől a márkától ez óriási csalódás, arról nem beszélve, hogy pénzkidobás.

2024.01.22. 19:29

Minden télen, amikor a rosaceam előbukkan, csak ezt a fényvédőt bírom magamon elviselni. Minden évben újra veszem.

2023.04.18. 09:01

Bőrgyógyászati kezelés után került az arcbőrömre, de a bőrnyugtató hatásból semmit sem éreztem, mert ömlött a könny a szememből, annyira irritált. Le is mostam. Gondolom, valamelyik fényvédő összetevő a ludas...

2023.03.31. 07:36

Kozmetikai kezelés után használtam én is először, de nem tudtam sokáig elviselni magamon. Próbálkoztam többször, hátha csak meg kell szoknia a bőrömnek, de minden alkalommal egyre kevésbé szerettem. Felkenve nehezen szívódott be és erősen fénylett az arcom tőle, plusz minden létező hajszál, kisebb szösz bele is ragadt az arcomba.Hát soha többet...