Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

Bioderma Photoderm Aquafluide SPF50+ Színtelen

3.8
Hozzáadva 2024.02.26.by

szelltimi

Matt hatást biztosító arckrém érzékeny bőrre, amely nagyon magas fényvédelmet biztosít ultrakönnyű textúrával.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.02.17. 23:34

Egy flakont használtam el és csak azért vettem, mert tavaly nyáron több patikát is végigjártam Eucerin Sun Oil Control-ért, de nem találtam és megkértem az egyik patikust, hogy ajánljon helyette valamit, ami pattanásosodásra hajlamos érzékeny bőrre való; ez volt az. Ahogy más is írta, nagyon folyós volt (lehet, hogy az is közrejátszott, hogy pont a legmelegebb hónapokban használtam), a kupak és a flakon találkozásánál is sokszor kifolyt egy kis krém. A bőrömön kicsit fehér és filmes réteget képzett, illetve kombinált bőrűként nekem túl nehéz volt.A fényvédelemmel nem volt gond, de többször nem fogom venni.

2023.07.27. 19:13

Egy hete vettem meg kombinált arcomra. Összességében jó kis fényvédő, nyilván 28-32 fokban egyiktől se várjam el hogy katonásan az arcomon maradjon. 😃 Enyhébb melegben viszont szépen teszi a dolgát. Szépen beledolgozva a bőrbe, nem kukacosodik.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.24. 11:21 - 2023.05.24. 11:20

Nem a kedvenc fényvédős Bioderma termékem, akn matt- sokkal jobb de az csak 30 faktoros verziòban van, ezért vettem korábban Aquafluide packet-t verziòt amit elhasználtam és ùjramegvettem ezt a verziòta. SOHA nem fog elfogyni olyan érzésem van vele kapcsolatban, nagyon kevés nagy felületre is elég, szépen beissza a bőröm, nagyon picitkét ha tùlzásba viszem kukacosodik, általában alá teszek hidratálòt, ezt felviszem és várok vele pár percet mielőtt feltenném az alapozòt, ìgy nem szokott gond lenni. Érzetre azért érzem, hogy van fent fényvédő viszont tűrhető, Phoderm ar sokkal kényelmetlenebb viselet (nekem). Ez a termék kombinált zsìros bőrre is jò, ha 2 közül kellene választani erre szavaznék, de ha akn mattnak lenne 50 faktoros verziòja inkább azt venném :) Azt azért hozzátenném, hogy matt hatást egyáltalán nem tapasztalok vele, nekem teljesen átfénylik a bőröm!viszont addig szerintem ha egyszer megint elfogy akkor 3x re is ùjraveszem :D

2022.12.28. 14:01

Nem rossz, de nem is újravevős. Számomra nagyon nehéz, zsíros krém, lefehéríti az arcomat, mint a vakolat. A szemem az octocrylene miatt gyakran bekönnyezik, viszont tartós és könnyű felvinni. Nem tudok sajnos sok csillagot adni rá.

2022.08.29. 12:28

A hiper hisztis bőröm is szereti, egyetlen bajom vele hogy a benne lévő octocrylene miatt kifolyik tőle a szemem, szóval szemkörnyékre nem tudom használni.Egyébként korrekt kis fényvédő.

2022.06.06. 06:51

Két hete kezdtem el használni ezt a fényvédőt. Az állaga nagyon folyós, minenképp csőrrel felfelé kell kibontani, mert különben elcsöpög. Én a két ujjnyi mennyiséget két részletben viszem fel, hogy legyen ideje beszívnia a bőrömnek, és így nem hagy fehér réteget. Picikét fénylik, illetve megtapogatva az arcom érezhető, de ha jól elmasszírozom és adok neki pár percet, akkor magában, vagy sminkkel is szépen viselhető. Nem lesz teljesen matt, de szerintem a természetes ragyogás kategóriába belefér a finishe. Semmi negatív reakciója nem volt rá a bőrömnek, illata nincs, fényvédő hatása pedig letesztelve. :D Fél napos állatkertezés után a nyakam, vállam, ahova nem kentem, ott lepirult, de az arcomnak semmi baja.