Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lelőhely: Patikák

Bioderma Photoderm Max SPF 50+ UVA33 Spray

Hozzáadva 2013.06.26.by

darcy

• Nagyon magas védelmet nyújt érzékeny bőrre. Fotostabil összetevőkkel.
  • Könnyű állagú, nem hagy fehér nyomot. Arcra és testre egyaránt használható.
  • Hypoallergén, nem komedogén. Parabén és illatanyag mentes. Vízálló.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.09. 06:12 - 2024.08.08. 10:32

Semmi értelme, barna nem leszel tőle, kifejezetten megvédeni sem fog a naptól. Drága és felesleges

2024.08.08. 13:39

@Kamkam999 Szia! Ne haragudj, de hogy érted azt, hogy nem fog megvédeni a naptól? Ez egy 50 faktoros fényvédő, nem önbarnító...

2024.04.12. 08:42

Ragacsos állagot hagy maga után, miután használom azonnal kezet kell mosnom. Védelmet megfelelően biztosít, de alig várom már hogy elfogyjon.

Utoljára szerkesztve: 2024.01.23. 14:46 - 2024.01.23. 14:42

Kb. 2 éve vettem utoljára, mivel annyira felment az ára az utóbbi időben. Egyébként az állagával, kenhetőségével és hatásával teljesen elégedett voltam. Arcra ugyan nem tudtam használni, mert nekem túl zsíros és pattanásos leszek tőle. Viszont a pumpás kivitele szuper!

2023.08.03. 16:07

Nemrég rendeltem, mert most csomó akciós fényvédő van így nyár végéhez közeledve és ha megyek valahova akkor mindig a garnier fényvédőt kenem fel, mert nekem az nagyon bevált, de hátránya, hogy brutálisan drága és nagyon kevés, ezért amikor otthon vagyok akkor úgyis mindegy mit kenek, tehát gondoltam veszek egy olcsót. Hát hiába ez a sok jó kritika nagyon fénylik főleg az én alapból zsíros bőrömön, fehér tőle az egész fejem ha felkenem a megfelelő mennyiséget. Tesóm amikor meglátott vele, azzal poénkodott hogy hulla sápadt vagyok és minden alkalommal elsüt azóta is egy poén a fényvédőmről, ha meglát vele, szóval én házon kívülre sose kenem. De nekem itthonra mindegy, majd elkenem, de aki jót akar venni, annak nem ajánlom, legközelebb én is mást próbálok ki. Nagy a mennyiség ez igaz, de csak fél évig áll el, szóval igazából majdnem mindegy.

2023.06.29. 08:13

A régebbi sok pozitív véleményt átfutva csak arra tudok gondolni, hogy valószínűleg időközben változhatott az összetétel, mert ez a legrosszabb fényvédő, amit valaha használtam. Az állagáról és hatékonyságáról, illetve inkább annak hiányáról, már írtak az előttem szólók, azonban az, hogy a ruhákat úgy összefogja, hogy gyakorlatilag semmivel nem tudom kiszedni a sárga foltokat a textilekből, az teljesen elfogadhatatlan. Sajnos a család több fehér ruhája is kárát látta. Úgy landolt a kukában, ahogy van. Hirtelen felindulásból, akciósan vettem, de más ne essen ebbe a hibába.

2023.02.12. 17:39

Én nyárra használom testre, engem megfelelően védett a fénytől, mert nélküle május után 10 perc alatt kipirosodok és viszketek. Ettől függetlenül inkább naptejre emlékeztet az illata és állaga, mint fényvédőre. Elég ragacsos. Arcon nekem olajos csillogást okoz azonnal.