Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Patikák

Bioderma Sébium Pore Refiner Pórusösszehúzó Krém

4.1
Hozzáadva 2015.04.04.

Összehúzza a pórusokat, mattítja és kisimítja az arcbőrt. A szérum használata után az arcbőre élénkebb, finomabb és tág pórusoktól mentes lesz. Ön és az arca is imádni fogja.

2023.09.19. 16:09

Bevallom véletlenül sikerült megvenni a Global krém helyett. Mivel nem 2 Ft-os tétel, eleinte bosszankodtam, mert nem ez az, ami kellett volna, ami jó az arcomnak.. aztán kipróbáltam. Esténként szoktam használni, kis mennyiség is elég, szépen mattít, és elmondhatatlanul puha lesz tőle a bőröm, semmi zsíros, fényes érzet, mint a legtöbb más arckrémemtől, ami egy idő után átfényesedik rajtam.

2023.08.02. 18:18

Nem igazán vált be. Tényleg mattít, de vannak nála sokkal jobbak is.

2023.06.09. 14:50

Én nagyon szeretem ezt a krémet, nekem nagyon jól mattít, külön adnék egy hatodik pontot arra, hogy mattítást ír és tényleg mattít is. Sok már krém volt, ami ígérte, de semmi mattítás nem volt. Itt van. És sokáig is tart a hatása. Nagyon szeretem, már újra vettem többször is :)

2023.03.31. 13:36

Gyulladt pattanásos volt a borom mikor megvettem. Az elején azt hittem segít de utána nagyon sok gyulladt pattanás jelent meg az arcomon és nem múltak el csak miutan már nem használtam.

2023.02.10. 19:20

Nekem nem nagyon jött be, valamit mattít, de semmi extra. Vannak ennél jobb krémek is

2023.01.16. 14:58

Ezek az un. pórusösszehúzó krémek (szerintem) jó nagy átverések, de ha valaki talált olyant, ami valóban összehúzza a pórusokat, szóljon. 😊 Amúgy úgy vettem észre, sokszor inkább a fordítással van a gond, mert az, hogy pore refiner, nem azt jelenti, hogy pórusösszehúzó. Na, mindegy. Sok hasonló terméket próbáltam már, tudtam mire számítsak mikor elkezdtem ezt használni. Az ilyen típusú krémeket én csakis primerkánt használom, csak annyi az elvárásom, hogy mattítson és kicsit egységesítse a bőrömet, vagyis töltse ki a pórusokat. Ezt teljesíti, úgyhogy ezért jár a 4 csillag. De látványos javulást nem kell várni tőle. A hatása nálan kb 4-5 órát tart.