ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Dodecyl Gallate

Funkciók:

Antioxidáns

EWG Kockázat:

(2 - 3 - közepes)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Dodecanol (zsíralkohol) és galluszsav észtere. Kozmetikumokban antioxidánsként használt. Az élelmiszeriparban E312 név alatt anitoxidánsként és tartósítószerként használatos.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.