Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Megújult összetétel!
A vízhiányos és a kevert bőrtípus hiperpigmentációval, szeplőkkel érintett bőrfelületén az egyöntetűbb bőrállapot kialakulásának elősegítése és hidratálás céljából ajánljuk az arcápoló balzsamot. A havasi gyopár-, a kankalin-, a palástfű- és cickafarkfű, valamint maláta kivonatának bioaktív hatóanyagai és a B3-vitamin előnyösen befolyásolják a bőr pigmentációs problémáinak mérséklődését. A biotin és az E-vitamin támogatja a bőr zsíradékanyag termelésének harmonizálódását.
2022.04.14. 19:29
Nekem nagyon nem vált be. Pedig sajnos nem volt olcsó. A bőrömet ilyen kemény érzésűvé teszi és nem ivódik teljesen be beleül a kis apró ráncokba fehér színt hagyva maga után. Az illata sem jó. Csalódott vagyok.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.