Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
franyoh
Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő krémdezodor. A teafa-, eukaliptusz bio illóolajok és a mentol segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és orvosi zsálya kivonata és a shea vaj.
2024.04.18. 10:08
Nagyon jó termék , sokáig eláll, nem szárít, szeretem
Utoljára szerkesztve: 2023.11.10. 17:16 - 2021.06.01. 13:25
Sokáig azt hittem, hogy biztonságos összetevőjű dezodorok közül ez az egyik leghatékonyabb, de aztán megjelent a Biola Oriental Spice dezodora, és ahhoz képest ez csak fele olyan hatékony. A Biola ciprusos is kicsit hatékonyabb ennél, legalábbis számomra és a Párom számára. De ez sem rossz, elég erős volt régen, csak azóta híztam és romlott az egészségem, ezért könnyebben büdös leszek, szóval kell az erősebb deó.Valaki írta egy másik Biola deónál, hogy a triethyl citrate összetevő teszi elég hatékonnyá a dezodorokat. Ebben lehet valami, mert nekünk azok a Biola deók voltak elég erősek, amelyikekben ez az összetevő minél inkább a lista elején volt (kivéve az íriszes esetén); és minél kevesebb volt ebből az összetevőből, annál kevésbé volt használható számunkra az adott Biola dezodor. (A szintén leghatékonyabb Neways eukaliptuszosben nincs benne, de az más jellegű összetevőket tartalmaz.)Ennek isteni illata van, bár jázmin a neve, de a citrus dominál benne, igazi limonádés finomság. Emiatt időnként még a Párom is használja, és egyáltalán nem érződik nőiesnek rajta sem.Ami még jó benne, hogy krémdezodor jellege miatt nem marja ki úgy a hónaljat, mint a legtöbb jó összetevőkkel rendelkező deo.
Utoljára szerkesztve: 2021.06.11. 16:10 - 2021.05.16. 11:26
Ez az illatkombináció el tudja nyomni az enyhébb kellemetlen szagokat, viszont így sem érzem elég erősnek ahhoz, hogy egész nap kitartson. Az meg elég undorító, hogyha izzadtan újrakenem vele magam és minden szösz beleragad. Sajnos a fehér melltartómon barna foltokat hagyott, de folttisztítóval kijött szerencsére. Illatra olyan citrusos gyógynövényes limonádé (mojito?) illatú, a legkevésbé sem emlékeztet jázminra :D Nem ez lesz a kedvenc illatom, de nem mondanám rossznak, semleges, természetes illata van, ami bárkinek jól áll.
2020.11.08. 22:16
Nagyon szeretem az illatát, frissen tart, de naponta többször kell használnom, ruháimat nem fogja meg, sokszor megvettem már. Teljesen bio, ami nekem nagyon fontos
2018.03.06. 10:11
Kellemes illata van, kb 4-5 órát bír, aztán újra kell belőle kenni. Viszont ha ezt betartom, akár egy keményebb edzés után se lesz rossz illatom! Az ára egy kicsit drága, de minőségben megfelelő! Nagy melegben viszont inkább a zsályás pumpásat használom!
2017.06.05. 14:28
Nekem hatástalannak bizonyult..:( Az illatát szerettem, de mint izzadásgátló, nem vált be.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.