Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Kozmetika, online

Biologique Recherche Lotion P50

Hozzáadva 2016.06.22.by

gigi

Ez a gyengéd kiegyensúlyozó hámlasztó seborrheás és/vagy megvastagodott bőrre ajánlott. Finoman hámlaszt és kiegyensúlyozza az epidermiszt.

2021.07.19. 18:55

Ahogy mások is írták, vártam a csodát. 30on túl, tág porusok, csepegő zsiros T vonal, fako borszin. Hat a placebo sem segitett. Nem árt, de nem is hozza azt az eredmenyt amit az ár alapján vár az ember. Eleinte fokozatosan, nedves koronggal, ütögetve kell felvinni, akkor is bizsergett es csípett kicsit nekem. Mostmár lassan 1 éve hasznàlom ( tudom le fog járni), de voltam olyan okos, hogy egyből a legnagyobb kiszerelést vegyem meg…igen az influencereknek működik, de belegondoltam lehet a többi 3 krém es 6 szérum amit felkennek ráérősen, az is közrejátszik.

Utoljára szerkesztve: 2017.11.27. 19:36 - 2017.07.20. 14:35

Update: Marad a 3 csillag, mert csak problémamentes, ellenálló bőrön használható. Mármint épp nem reaktív, pirosodó állapotban levő bőrön, semmi pattanás, apró seb, érzékeny folt, mert az ecet nem tréfál: veszettül csíp és irritál. Rozáceások felejtsék el! Atópiára hajlamosak, ekcémások is hanyagolják, amíg nem lesznek tünetmentesek. Nekem a tenyeremen volt egy ekcémás folt, és amikor reggel beleöntöttem ezt a cuccot, felszisszentem, olyan élesen nyilallt bele a fájdalom. Ha éppen oké a bőröm, akkor tudom használni. Szóval a leírásban szereplő "gyengéd" jelző nagyon nem állja meg a helyét. Van még két verziója, azokban is ott virít az ecet. Sajnos.A hatása továbbra is haloványka. Kb. egy 1%-os BHA-hámlasztó hatását tudja produkálni.Természetesen a körülötte levő hype-ból köbgyököt kell vonni. Aki ezt venné meg, az biztos, hogy jobban jár a Paula 2%-os BHA-jával, vagy tulajdonképpen akármivel, amiben nincs ecet. 2017.07.20. Előrebocsátom: még csak másfél hete használom, nem minden nap és a véleményem csak az első benyomások rögzítése. Nos, ez egy ikonikusnak mondott hámlasztó, amiről csak szuperlatívuszokban beszélnek külföldi bloggerek, felhasználók szórják az 5 csillagokat, lelkendezés felsőfokon, stb. Így aztán jogosan vártam a csodát, hogy ez majd valami teljesen más lesz, ez a hámlasztók hámlasztója, sőt, annál is több. Elvileg a vegyesen problémás bőr csodaszere, seborrheára, aknéra, öregedő bőrre. Minden szép és jó lenne, ha a valóban szuper összetevők közt nem lenne ott az ecet. Az első sokk az orrfacsaró ecetszag. Semmi egyéb mellékbűz (ami lehetne a hagymának meg a kénnek köszönhetően), csak ecet. Én PC tonik után vittem fel, mint a folyékony hámlasztókat szokás. És bizony csíp, de nem ám pár másodpercig, mint az AHA, hanem jó negyed órát, plusz égővörös fej szintén hosszú percekig. De aztán elmúlik és utána valahogy tényleg jobb állapotba kerül a bőröm: simább, rugalmasabb, egységesebb. Viszont fogalmam sincs, hogy ez az ecet-dolog nem árt-e az igencsak érzékeny bőrömnek hosszú távon. Nem lobbantja-e be a rozaceát? Érdekes, eddig még nem sikerült vele túlhámlasztanom, mint a 2%-os BHA-val ugyanilyen gyakoriságnál. Egyelőre nagyon vegyesek az érzéseim, mert eléggé kellemetlen élmény a használata, viszont a hatása – leszámítva az első negyed órát – nem rossz, de nem is wow-effektus.Majd még jövök update-elni.