Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
ASGG
Bionsen dezodor. Japán Spa Ásványi anyagokkal gyengéden dezodorálja még a legérzékenyebb bőrt is anélkül, hogy gátolná az izzadást. Segít megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását, a frisseség természetes érzetét nyújtja egész nap.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Alkalmas még a legérzékenyebb bőr számára is.
Alumíniummentes, parabénmentes.
2021.07.14. 15:12
Sajnos nem vált be. Nagyjából semmit nem ér, pénzkidobás volt a vétel.
2020.04.06. 12:42
Semmit sem ér. Oké, hogy alumíniummentes, de nem hat. Még a szagokat sem fedi el. Az illatáról mindig a WU2 sampon jut eszembe, szóval még az sem kellemes, így amiatt sem éri meg használni. Sajnos az Old Spice-nál jobb alumíniummentes dezodort még nem találtam.
2020.03.15. 10:01
Az első összetevőtől (alc.denat) kicsit féltem, mert korábban a Biobaza teafás/szódabikarbónás deoját használtam, amitől folyton vörösek voltak a hónaljaim. De ez valami csodás, imádom. Az illatát, az állagát, mindent. Nagyon ajánlom, aki mindenmenteset keres. Viszonylag sokáig elég, kevés kell belőle.
2019.07.14. 17:07
Bevált, az illatát imádom. Drága, de jó, hogy 'mentes', és utazhatok vele repülőn is. Nálam ez plusz pont, mert amúgy a vonalból a fújós a kedvencem!
Utoljára szerkesztve: 2018.11.11. 11:24 - 2018.11.11. 11:20
Bionsen deo, mióta megtaláltam nagyon szeretem. Sok jót olvasta róla. Aluminiummentes. Drága, de viszont nagyon jó deo. Nem annyira illatos. Jók az összetevői. Sokáig elég. Nem izzadsz tőle. Tusolás után használd. Kend a hónodaljára. Egyáltalán nem púderes jellegű deo, átlátszó színű nagyon jó és nem büzlesz tőle. Ezer forintnál általában drágább.
2018.06.12. 12:10
Előtte egy Secret deot használtam, amit nagyon szerettem, de sajnos gyulladt csomó keletkezett a hónaljamban. Arra gyanakodtam, hogy az alumínium lehet a hibás, így egy "mindenmentes" terméket kerestem. A Bionsen nekem bevált. Szeretem az illatát is, és szerintem elég ideig tart. Jógázok, ahhoz számomra tökéletes volt.