Lelőhely: Külföld (boots), online

Bioré Clear-Up Strips Mit Aktivkohle

Hozzáadva 2017.08.21.by

Cathi

6 db

Aktívszenes pórustisztító orrtapasz, mely eltávolítja a szennyeződéseket, faggyút és mitesszereket.

€5.95-tól

2024.07.14. 20:20

Nekem is működik! A sima fehér Bioré nekem semmit nem szed ki kb, ez elég sokmindent.

2018.07.19. 12:45

Évek óta szerettem volna kipróbálni, és most végre megtaláltam a Müllerben. Szépen kiszedi a mitesszereket, jobban mint a többi tapasz, amit próbáltam. Jobban tapad, szebben az bőrre lehet simítani. Persze ez sem egy csoda, az összeset nem távolítja el, de egy jó erős 4*-ot megérdemel. (Az pedig, hogy kell-e a szén, vagy nem, nem tudom megítélni, épp ez a típus volt akciós )

2018.04.22. 19:42

Nagyon szeretem! Ugyan nem szedi ki az összes mitesszert de a legtöbbet igen és utána sokkal könnyebb eltávolítani a megmaradt mitesszereket.

2017.11.02. 21:27

Jó kis orrtapasz. Nem mondom, hogy mindent kiszed, de ez volt a legjobb orrrtapasz az általam használták közül

2017.10.31. 12:59

Régen örültem annyira, mint amikor megjelent a márka a Müllerben, de azt kell mondjam régen csalódtam ekkorát. Az internet minden szegletében erről áradoztak, hogy mennyire hatásos, mennyire megéri. Nos én megpróbáltam szinte mindent, hogy működjön, de egyszerűen nem értem el vele azt az eredményt, amit az olcsóbb, ám általam egyáltalán nem kedvelt darabok sem tudtak megugrani. Nem szárít túlzottan, hűsít. Az aktív szénnek nem látom értelmét, de ha valakit jobban kielégít ez a szín, legalább van választása. A tapaszok minősége viszont vitathatatlan: jó minőségű, jól terül, nagyon hasznos, hogy "ergonomizálva" vannak a szélek (be vannak vágva bizonyos helyeken a jobb felhelyezés miatt). Nem hiszem hogy újra fogom venni, de előfordulhat, hogy nem hagy nyugodni a gondolat, hogy ennyi ember szereti és én nem, és tovább próbálkozom.

2017.10.24. 16:19

Szkeptikus voltam, de meg kell mondjam, hogy egész jók a tapasztalatok. Egész könnyen lehetett eltávolítani az orromról a tapaszt, elég jól tisztított is, de azért nem volt 100%-os az eredmény, mondjuk nem is vártam tőle.