Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Szemkrémek
Lelőhely: Parfümériák

Biotherm Homme Force Supreme Liquid Eyes Öregedésgátló Szemkörnyékápoló Férfiaknak

1 vélemény
Hozzáadva 2019.04.04.by

juditkaa70

"A Force Supreme Liquid Eyes a Biotherm első szemkörnyékápolója férfiaknak, innovatív szérum-a-gélben textúrával. A szérum formulába zárva a különleges és hatékony összetevők intenzív kombinációja gyorsan felszívódik. A hatás azonnal érezhető és látható."

17 290 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2020.05.25. 18:13 - 2020.05.25. 14:17

néhány éve használgattam, a különlegességét az adja, h teljesen olaj- és szilikonmentes formula, ennek megfelelően nagyon könnyed és még egy kevés mattító is van benne, amitől félmattra szárad, csak éppen annyira, h még ne szárítson és szépen hidratált maradjon a szemkörnyék, szóval hímneműeknek teljesen vállalhatómivel alkoholos, kicsit higítani kell rajta, ez engem sose zavart, szememet sem bántotta. fő hatóanyaga a sodium dextran sulfate, ami vizenyős táskák ellen hat, meg némi vérkeringésfokozás a sötét karikák ellen koffeinnel és egértövissel. nem egy bonyolult történet, fel is lélegeztem, amikor kijött a l'oreal homme egy sokkal olcsóbb duplijával, nekem sem kellett kétszer mondani és azonnal váltottam (majdnem szó szerint ugyanez az összetétel, csak a biotherm-exkluzív vitreoscilla-ferment van lecserélve)sötét karikák ellen sokkal jobb <a href=https://kremmania.hu/kremek/isana-age-performance-intensiv-augenserum">az isana klasszikus lötyije</a>, de mivel az bele tud menni a szembe, és akkor tragédia van és megvadulás, ha készültem valahová, inkább ezt használtam szemre, mint biztonságos megoldás, és aminek az azonnali finise is szebb. az ára miatt kap négy csillagot