andrea.horvath79
Energizáló szemkörnyékápoló ginzeng kivonattal, C- és E-vitaminnal. A koffein és a gingko hatékony kombinációjával segít csökkenteni a puffadtságot és a sötét karikák megjelenését.
2014.08.28. 07:59
Nemrég kezdtem el használni, valóban nem túl gazdaságos ez a pumpás megoldás, de lehet trükközni vele :) Nekem egyelőre meglepő, hogy ennyire híg. Még úgy is túl soknak érzem, hogy csak félig nyomom le a pumpát, tehát elvileg egy adag fele jön ki, de bőven elég. Nos még barátkozunk, egyébként illatra semleges, nem ragacsos, hamar felszívódik.
2012.08.01. 09:41
Néhány éve használtam és akkor nagyon szerettem. Tény, hogy a pumpás kiszerelése miatt nem túl gazdaságos és a végét elég nehéz az üvegből kikönyörögni, de amit a krém ígér azt nálam be is tartotta. Hidratál, leviszi a puffadtságot és a karikákra is nagyon jó volt. Reggelente smink alá használtam. Előnye, hogy nem kell belőle sokat felkenni csak egy borsszemnyi is elegendő mert nagyon jól kenhető. Nekem majdnem fél évig elég volt egy üveg.
2012.01.25. 17:03
Pár éve használtam, de annyira nem voltam vele megelégedve, hogy újra vásároljam. Egy közepes szemápoló krém, semmi extra. Gazdaságos sem volt, mert három hónap alatt kifogyott.