andrea.horvath79
A tökéletes szempillaspirál.Keféje dúsítja és hosszítja is egyben a pillákat.Könnyen felvihető.hamar szárad. Nem csomósodik. Jól lehet vele dolgozni. Egész nap tartós. Nem pereg le.
2018.11.22. 08:54
Én teljesen elégedett vagyok vele, nem természetellenes hatás de szép kiemelő szempilláim lesznek és nem is csomósodik össze! 5pont!
Utoljára szerkesztve: 2016.08.30. 12:34 - 2016.03.09. 08:12
Tudás: átlagos szempillákat kapsz, csak megszínezi a pillákat és picit megemeli. No makeup makeuphoz tökéletes választás;-) Amit szerettem benne+++ + festék krémes és tartós + tusfestékként is használható + külalak Amiben gyengén teljesít: sem hosszabbításban sem dúsításban nem jeleskedik.Tipp: ha kifogyóban a szemhéjtusod, bátran használhatod a krémes festékként, nagyon megbízható, tartós tusvonalat lehet vele alkotni.;-)
2014.06.08. 18:10
Kb 1 éve kizárólag Bobbi Brown-nal sminkelek, nagy rajongója vagyok a márkának. Viszont a szempillaspirál valahogy nem megy nekik :( Ez a darab közel sem éri meg az árát: alig venni észre, hogy van valami a pillákon. Pozitívuma, hogy tartós és nem ragadnak össze pillaszálak. A hatását semmikép nem nevezném extrémnek...
2013.04.18. 19:57
hétköznapi használatra tökéletes, nem túl sűrű az állaga, úgyhogy nem csinál "pókláb" pillákat, két húzás bőven elég belőle, viszont senki se várjon extrém hatást, ez nem az a spirál,amitől műszempilla hatású lesz a szemed.
2013.04.14. 10:30
Nem extrém, de hétköznapi spirálnak tökéletes. Több rétegben sem tapadnak a pillák, nem maszatolódik el vagy pereg le.