Sminkek szemre

4.5
Hozzáadva 2023.08.29.by

Évi

3 g
  • természetes és drámai sminkhez is használható
  • ellenáll az időjárásnak, víznek és izzadságnak
  • vastag és vékony vonal is készíthető vele
  • pontosan kirajzolja a vonalat
  • erősen pigmentált, telt szín
  • egyszerű, precíz felvitel
  • könnyed géles textúra
  • 8 órán át tartó hatás

4 árnyalatban kapható

15 290 Ft-tól

2024.12.30. 20:32

Nekem a barna árnyalat van meg (espresso) és nagyon szeretem! Ott marad egész nap, bírja a könnyezést, esőt napsütést, és nekem nem szárad be. Leértékelve vettem, úgy nagyon is megéri az árát, a BB ecsettel szoktam felvinni és gyorsan, könnyen lehet vele dolgozni, szeretem!

Utoljára szerkesztve: 2024.03.17. 19:06 - 2023.12.01. 08:31

Ez eddig a legdrágább sminktermékem. Sima szemhéjpúderrel gyakoroltam a tushúzást ecsettel hónapokon át, mert a filcekkel sosem tudtam igazán bánni, meg hamar be is száradtak, illetve lehetetlen volt leheletvékony vonalat húzni velük.Akciósan sikerült beszereznem a Blank Ink árnyalatot és egyszerűen imádom. A KAP tusecsetével használom és gyönyörű szépen lehet velük dolgozni. Keményebb gél állaga van, de ecsettel könnyű a megfelelő mennyiséget felvenni, és egészen sok ideig korrigálni is tudtam a teljes száradás előtt. Gyönyörű, mélyfekete színe van, egy rétegben elég felvinni. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. A Garnier rózsaszín kupakos micellás vize nem szedte le teljesen, viszont a lemosó balzsamom (Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm) igen.

2022.03.01. 18:56

Nagy imádom, kb. heti 3-4 alkalommal használom és alig fogyott belőle. Vékony ecsettel szoktam felvinni, nagyon intenzív a színe és nem kenődik el.Minden pénzt megér

2022.01.11. 16:04

"A" szemhéjtus, amióta beruháztam rá, minden szemceruza csak porosodik a fiókban. Az egyetlen olyan általam próbált szemkihúzó termék, ami nem kenődik el, főleg nem tapad fel a szemhéjra. Én szépen le is tudom mosni a szokásos krémes-habzó lemosómmal. A saját ecsetjével használom. Egyetlen hátrány, hogy idővel kiszárad és használhatatlanná válik, ezért drágább, mint a mennyiség alapján tűnik - de nekem megéri.

2021.11.22. 20:49

"Tartós, víztaszító, könnyen kezelhető, applikáció után gyorsan szárad és napközben nem kenődik el..." - nekem pont így működik. Alapnak "MAC 24-h eye base"-t használok, utána arra a szemhéjfesték és rá ez a tus. Én ecsettel szoktam felvinni. Az ecsetet minding áttörlöm olajos szemfesték lemosóval, hogy zsírosabb legyen az ecset, mert úgy jobban tudok vele dolgozni. Nekem reggeltől estig simán bírja, 12 órán át. Uriage Roséliane arctisztító tejet használok, kiválóan lehozza vagy az Uriage kétfázisú szemfesték lemosó.

2021.10.11. 17:52

Nekem nem valt be. “Hooded” szemhelyam van, nem vartam csodat, de gondoltam a leiras es a velemenyek alapjan, hogy van remeny. 1 ora!!! utan kopik, elfolyik, elkenodik.Egyaltalan nem eri meg az arat, barmelyik mas drogerias termek jobban tart.