Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Judiit
2021-ben megújult összetétel!
Könnyed, vízes bázisú alapozó 15 faktoros fényvédelemmel. Annyira könnyed, hogy nem is sminknek látszik, hanem olyan, mintha a saját bőrünk lenne. Hosszantartó forma, ami kiegyenlíti a bőrt, minimiláisra csökkenti a pórusokat, elfedi a kisebb hibákat mindezt UV védelemmel. Hidratáló technológia, amely használat kényelmes és tiszta.
2020.12.28. 18:39
A legvilágosabb, 00 Alabaster árnyalatot használom. Elég folyékony az állaga, még a catrice HD liquid alapozójához képest is, viszont nagyon szépen el lehet dolgozni. Fedése alacsonytól közepesig építhető.
Utoljára szerkesztve: 2020.12.07. 19:48 - 2020.12.07. 16:49
Ez az egyik legjobb alapozóm a mostani maszkos időszakban. Egész nap állja a sarat és nem kopik le egy fél óra múlva mint a legtöbb másik alapozóm. A színe tökéletesen passzol,nem oxidálódik. Nem kopik foltosan . Könnyű felvinni,nem okoz pattanásokat. Minden cseppje megéri az árát.
2020.09.21. 12:47
Múlt szerdán láttam egy instalive-ot miszerint megint aktuális az alapozó próba akció. A 3 napos próbaadaggal kiderült, hogy nem kompatibilis a bőrömmel, mert rólam apró forgács szerű darabokban hullik. Próbáltam primerrel és anélkül, de sajnos mindegyik esetben így jártam.
2020.03.27. 18:23
Az összes csillagot az égről ennek az alapozónak ajánlom. Szépen, láthatatlanul fed, mégis szembetűnő az egységes, ragyogó bőr. Nem szárít, nem zsírosít, nem okoz irritációt vagy pattanásokat. Hűségemet garantálni tudom a korábbi hosszú keresés keserédes tapasztalatai után.
2019.03.20. 12:51
Imádom az alapozót. Reggeltő estig tart és nagyon jól fed. Nem tudok rá negatívat mondani.