Testápolók
Lelőhely: Bomb cosmetics márkaboltok, müller, online

Bomb Cosmetics Ananászos Testvaj

Hozzáadva 2013.12.06.by

breznyiczky

2017.07.09. 14:03

A hidratálásán még én magam is meglepődtem :D. Baromi jó! Egyelőre még csak kipróbáltam párszor, mert több testvajam is van jelenleg és megvárom, hogy azok elfogyjanak. Az illata tényleg ananászos, nekem bejön. Egyetlen probléma, hogy zsíros érzetet hagy a bőrömön de talán mikor újra előveszem, addigra ez javul.

2017.03.06. 14:55

Erősen hidratál,anélkül,hogy zsíros érzetű lenne tőle a bőröm. Kicsit nehéz eldolgozni. Az illatát szeretem,nem túl erős. A csillámok viszont elég zavaróak,pláne,ha az ember lánya nem oszlatja el magán rendesen a krémet. Olyankor foltokban nagyobbacska mennyiségű csillámok halmozódnak fel a bőrön. Ráadásul mivel a krém előbb-utóbb felszívódik,a csillámok leperegnek. Ezért az én pizsijeim rendszeresen teli vannak csillámokkal :D - mivel én esti felhasználó vagyok. Nagyon jó termék volna, de a csillámok miatt le kell vonnom 1 pontot.

2016.06.04. 22:55

Még barátkozom az illatával... Időnként kifejezetten büdösnek érzem, máskor jónak... Talán ha a többi testápolóm elfogyott, akkor rászánom magamat a rendszeres használatára, mert amúgy a hatása jó :)

2014.04.20. 16:56

szuper ananászos illat, lassan fogy a testápoló,pedig sokat használom, szóval nagyon megéri az árát.Szuperül hidratál:)Talán egy kicsit lehetnének benne kisebbek a csillámok,emiatt 4es.