petra1129
A 30% tiszta sheavajat és napraforgó olajat tartalmazó testápoló mélyen hidratálja és táplálja a bőrt. Rózsa illatú.
Kiszerelés: 200ml
2016.10.04. 01:27
Nagyon erős illata van, és rendkívül tartós. Ráadásul nem is igazán tetszett. Az állaga kicsit fura volt, valahogy nem éreztem elég krémesnek. A hidratáló hatása viszont nem volt rossz. Kicsit zsíros réteget hagyott, bár lehet, hogy részemről sem volt a legjobb ötlet a nyári kánikulában használni :D Viszketést, kiütéseket nem okozott szerencsére, és el tudtam használni, de újra nem venném meg.
2015.12.16. 13:38
Első illatolásra tökéletesnek tűnt, de valahogy nem tudok azonosulni vele. A krém hibátlan, megéri az árát, a hatása a bombhoz hűen, tökéletes. Az illata nem passzol hozzám, de ez nem az ő hibája :) szépen elhasználgatom. Nekem a régi zöld flakonos Atrix jut róla eszembe.
Utoljára szerkesztve: 2016.09.17. 18:43 - 2013.03.12. 18:53
Ajándékba kaptam és nagyon szeretem, de ennyit nem adnék ki érte.Update: el sem tudtam használni. Megavasodott :(