Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Aisa
Egy ásványi/fizikai fényvédő, amely nap mint nap védelmet nyújt az UVA- és UVB-sugarak ellen. Nem hagy fehér nyomokat a bőrön. E-vitaminnal, Hibiscus virág és cink-oxiddal dúsított, és akár 72 órán át tartó hidratálást, rugalmas bőrt és védelmet nyújt. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Érzékeny bőrre alkalmas. Nem-komedogén – nem tömíti el a szőrtüszőket. Illatmentes.
2024.04.29. 17:52
Nekem nagyon tetszik. Az én bőrömnek nem sötét, pedig nem sötét a bőröm. Pont jó, én is tapasztalom az egységesebb bőrképet. Nem zsírosít, és elég könnyű eldolgozni.
2024.04.15. 15:36
Pozitivumok:nem csipi a szemem és illatmentes,viszont nagyon nehéz eloszlatni. A szine is túl sötét,és mindennel kukacosodik,ha újra akarom kenni egyszerűen lepereg.
2023.12.20. 13:09
Nekem nagyon bejön ez a fényvédő! Kevés kell belőle, hamar beszívódik és nem zsírosítja a bőröm. Külön tetszik benne, hogy egy kicsit színezett, ezért nagyon szép, egyenletes bőrképet biztosít.Nem olcsó, az biztos, de nálam újravevős, már a második tubust használom belőle.
2023.08.07. 10:03
- Szinte mindennel kukacosodik, még akkor is lemorzsolódik az arcomról ha nem teszek alá semmit reggel. Ráadásul sajnos a színe is túl narancssárgás az én bőrömhöz. + A szememet nem csípte.