Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Nyimuska
6 színben kapható krémes szemhéjfesték
2015.03.20. 19:54
Asos-ról sikerült elcsípnem egy szuper akció keretein belül a Prune nocturne árnyalatot. No másra számítottam, nagyon másra. Kemény állagú, nehezen eldolgozható.. viszont egy keményebb ecsettel már más a gyerek fekvése, csak idő volt amire kitapasztaltam. Rétegezhető, tökéletes alapként, az apró kis csillámok sem zavaróak így esti sminkhez tökéletes!!!! Ha önmagában használom akkor mindig alapra, így tényleg lerobbanthatatlan. Nagyon tartós, nem ül bele a ráncokba sem és nem is kenődik. Szeretnék még egy világos darabot is beszerezni.
2014.11.16. 18:34
Nem ismertem ezt a szemhéjfestéket, csak megláttam a Müllerben, és a rezesbarna (08 Marron givré) jött is velem haza. Nagyon tetszenek az apró csillámok benne, bár el tudnék viselni egy selymes, vagy matt verziót is belőle. A másik, fehéres verzión még gondolkodom, de ez a barna nekem őszre ideális szín. Tegnap volt rajtam pár órára, alapra vittem fel, úgy nem volt gond a tartósságával.
Utoljára szerkesztve: 2014.09.22. 18:07 - 2014.09.22. 17:49
Ami a legnagyobb tutiság ebben a szemhéjfestékben, hogy ad egy fémes, csillogó felületet, szinte bárminek a tetejére fellapogatva. Gyönyörű végszó lehet, minden smink elkészítéséhez. Tetszett a 'szilikonos' állaga, könnyű vele dolgozni, de azt tanácsolom, hogy ne ecsettel vigyétek fel, hanem ujjal, sokkal szebben eldolgozható, ecset használatát a szélekhez javaslom csak. A textúra egyik általam használt krémes szemhéjfestékre sem emlékeztet: nem olyan nedves, sokkal szárazabb, elsőre a tégelyben talán keménynek és elég határozottnak is tűnik, de a szemhéjra felkenve, porosabb állagúvá változik, és nagyon gyorsan szilárdul.Aki szeretné beszerezni (vagy Asos vagy Iparfüméria) az tegye meg amíg lehet, mert úgy értesültem, hogy kivonják őket a forgalomból. Ami viszont jó hír: hogy a karácsonyi kollekcióban, behoznak a magyar boltokba is 2 árnyalatot: egy bronzos-barnásat, és egy aranyfényűt! Kipróbáltam őket, mindegyik csodás!
2014.01.27. 19:07
Online rendeltem a Merveille D'argent jeges, szürke árnyalatot (tudtommal, kis hazánkban nem kerül fel a bourjois polcaira). Sajnáltam, hogy nem tudtam élőben kipróbálni, azonban látatlanban is sikerült belenyúlni a tutiba. :)Ez az első krémes szemhéjfestékem, ennek okán összehasonlítási alapom nincs. Szemhéjalapra felütögetve, nagyon szép fátyolos, csillogó színt kapunk, azonban a világos bőröm miatt számomra ebben a felhasználási módban nem tetszik. Másik színt azonban nagyon fel lehet dobni a sejtelmes csillogásával, illetve a szemzugba használva is nagyon gyönyörű smiket tudunk vele készíteni. Tartóssága szuper, nem ül be a szem redőibe.Szívesen beszereznék másik árnyalatot is a termékből, ha nem out of stock lenne a készlet... :(
Utoljára szerkesztve: 2016.02.21. 19:58 - 2013.12.14. 00:19
02 Or Désiré aranyt és 03 Pétale de Glace rózsaszínt rendeltem asos.comról. 6-8 óra között bírja mindenféle primer nélkül, azután elkezd beülni a megszokott hajlatokba.Állagra inkább hasonlít a Catrice krémes szemhéjfestékéhez, mint a Maybelline-éhez. (Ill. a Chanelhez hasonlították sokan, de arról nem tudok nyilatkozni.) Ehhez a két árnyalathoz kell egyébként a két réteg (vagy hát mehet eggyel is, csak úgy nagyon sheer hatású). Sokkal selymesebben megy fel, mint a Maybelline Color Tattoo, és nem jellemző rá azoknak a csomósodása, cserébe sokkal kevésbé pigmentált.