Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
Piko888
B5-, C- és A-vitaminban gazdag primer a ragyogó és üde arcbőrért. Azonnal elfedi a fáradtság jeleit, finomítja a pórusokat és az apróbb ráncokat.
2023.06.29. 04:21
Kiárusítva vettem, bevallom, nagyon örülök neki, hogy nem fizettem érte teljes árat. Nem tudom hova tenni ezt a terméket. Az illata masszívan parfümös, de szerencsére gyorsan elillan. Ettől függetlenül zavar. Konkrétan a cefrére emlékeztet. (A boltban nemrég én bontottam egy tesztert és ugyanilyen büdös, szóval nem az enyém romlott meg.) Maga a primer egy malackarózsaszín!!! gél. Könnyen terül, nem ül bele a ráncokba, nem kukacol, de nagy hatását nem éreztem alapozó alatt. Magában valamiért nekem jobb. Nem is értem. Felkenem a T-vonalamra, szemem alá, majd amikor megszáradt, még egy kicsit rakok a karikáimra. És tényleg frissebbnek, kipihentebbnek tűnök tőle. Csak hát elvileg ez egy primer. :D Én nagyon szeretem a Bourjoist, de ez most nem nyert.
2023.06.25. 16:03
Az INCI-je és a tapasztalataim miatt kap 3 csillagot. Nagyon szerettem volna szeretni, de nem egymásnak vagyunk rendelve. Az illatát megszerettem, azzal nem is volt baj, csak hát kifényesíti a bőrömet, illetve nálam beleül a kis ráncokba. Sajnálom, hogy nem vált be, de mondjuk az INCI-je miatt előbb-utóbb úgyis szakítás lett volna a vége.
2023.06.03. 15:55
Nagy kedvencem. Szépen egységesít és közben természetes. Én az illatát is szeretem. Nagyon kevés is elég belőle.
Utoljára szerkesztve: 2022.12.05. 19:00 - 2022.11.30. 16:20
2022.11.30.: Kellett nekem is a primer az itt olvasottak hatására. Volt akciósan is ajándékba alapozó mellé, de nem volt szükségem alapozóra, hát megvettem magában. Jól meglepődtem milyen pici a tubus, de csak azért ekkora, mert nem egy nagy levegős csomagolást kaptam. Van ugyan színe, de engem nem színez meg, próbáltam a szemem alatti karikákra primernek (komplementer színként, de teljesen átlátszó lett). Az arcom más részein sem produkált valósi fedést (mert nem is ez a feladata, de van, aki itt azt írja neki egységesítő funkcióban szerepel). Viszont matt és sima lesz a bőröm felszíne, az orromon és a mellette lévő területen a tágult pórusaimat szépen kitölti. Én csak hidratáló bb krémet teszek rá, ami szintén simábbnak hat egy hajszállal. Önmagában az öregedő bőrömre a hidratálókkal rétegezett, bb krémmel bekent arcomon nem mindig nézett ki szépen újabban az a bb. Szerintem a primer bezárja kissé a nedvességet (szilikonok) és így szebb és kellemesebb a száraz részeken is. A szemem alatti bőrt viszont alaposan hidratálnom kell, mert ott hajlamos inkább kiszívni a maradék vizet- fura. Az illata engem nem zavar annyira, felkenem, már nem érzem pár perc múlva. Télire jobban szeretem a fényesebb, harmatosabb arcbőrt, de az is jó, ha simábbá tudom tenni a bőröm felszínét a primer segítségével.2022.12.05.: Már itt is a frissítés. Vettem egy második tubust és az ebben lévő trutymó mintha más lenne. Nem rossz irányban, hanem jobbnak tűnik ami a fedést illeti. A szemem alatt 2 rétegben halványan enyhülnek a karikák és az egységesítő mód is működik. Lehet, hogy régi volt az előző vagy akármi, nemtom', de még jobban megszerettem azzal, hogy bővült a jó tulajdonságainak listája. Megadom az 5-öst.
2022.11.19. 14:40
Ez nagyon szuper, minden pénzt megér, még az olcsó Trend It up concealer is nagyon szépen megáll rajta. Kiderült, hogy nem az alapozó a fontos, hanem a primer.
2022.11.14. 22:45
Ajándékcsomagban kaptam. Már nem nagyon használok alapozót, mert soknak érzem, de ez nagyon jó helyette. Kicsit erős a szaga, és az árát soknak érzem ekkora mennyiséghez, így ajándékként elégedett vagyok vele, de nem tudom, megvenném-e.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.