„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Lexi
A Black Chocolate Coconut Cream a Brown Sugar család barnító krémeinek 2016-os kollekciójának újdonsága, mely egy 200X barnító dupla étcsokoládé kivonattal, mely a bőrnek elképesztően sötét árnyalatot kölcsönöz.
Illat: Kajmán kókusztej és gránátalma
Parabenmentes, DHA-Free
2025.02.08. 08:23
Finom illata van, viszont tényleg nem kókuszos. Szép szint ad, viszont a kezemet nekem is kicsit befogja.
2019.11.29. 12:42
Én a 400x-os változatot próbáltam. Annak sem kifejezetten kókuszos az illata, szépen barnít de szerintem az ára kicsit túlzás.. Miután bekentem magam, megtöröltem a kezem de ennek ellenére is befogta :/
2019.09.10. 10:38
Nem igazán az a kókusz illata van amit vártam...állaga megfelelő, elég sötét a színe, de rettentően drága ...ettől többet várok egy szolikrémtől...
2019.05.24. 06:33
Kis kiszerelésben vettem meg de nem lett a kedvencem. Nem láttam,hogy jobban barnultam volna tőle,cserébe büdösen jöttem ki a szoliból. Sajnálom,mert a márka többi terméke szinte mind jól teljesítettek nálam.
2019.03.19. 13:29
A Midnight Express a kedvencem, de erre rendszeresen elcsábulok az illata miatt. Hatásra hozza a szokásos Brown Sugar minőséget, gyönyörűen barnít már 1 alkalom után is. Hanyagul elkenve is tökéletes az eredmény, nem fogja össze a ruhákat sem. Tökéletesen felszívódik, nem kell rá várni. Az illata szoli után is kellemes marad, nap végéig érezni.
2018.07.16. 05:39
Bakkeeer. Elkevertem a szolikrémem, így a szoliban vettem egy kis, 22ml-s tasakot 1390! Ft-ért. Ennyi pénzért nem akartam, hogy kiszáradjon, plusz elég erős színe van a krémnek, tuti összekentem volna vele mindent, így elhasználtam egy szolizás alkalmával. Hú de brutál változást nem vettem észre, az illata jó, de nekem nem kimondottan kókusz, én éreztem benne mást is, bár ismerőseim egyből a kókusz illatot érezték. Ha rendszeresen ezt használnám biztos látnám a hatását, de én teljesen meg vagyok elégedve az Australian Gold-ommal. :3
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.