Burberry

Ár:   9540-12 560 Ft   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   50 ml és 100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: momo, az összetevőket feltöltötte: macskajaj, Módosítva: 2014. december 18.

Ár:   9540-12 560 Ft
Kiszerelés:   50 ml és 100 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Parfümök

Illatcsalád: virágos-gyümölcsös

VÁSÁROLD MEG

Fújósok🧪Burberry Brit EDP
Ár: 1500 Ft/5 ml vagy 2500 Ft/10 ml , Eladó: AzIllatos
Állapot: 5 vagy 10 ml frissen fújva, Helyszín: --, fizetés: személyes átvétel Budapesten (Batthyány/Jászai/Nyugati/Margit híd budai hídfő/Mammut/Széll Kálmán/Óbuda egyes részei), postán maradó ajánlott, Foxpost (+postaköltség)

Borostyan

bridzsitta

2022. április 20.

A finom mandulás kezdet után szépen elmélyül. És bár elvileg nem tartalmazza, és lila-bergamottos earl-grey teát érzek. Nagyon finom, nagyon határozott és nagyon angol. Jó érzés, hogy én hordom a parfümöt, nem az hord engem. Ködös Albion ihlette, és valóban ősszel-télen adja ki magát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. április 20.

nagy.nikike

2021. december 10.

Valami csoda 😍
Vak vásárlás volt csupán az összetevőkre és a véleményekre hagyatkoztam de pontosan olyan mint amilyennek képzeltem.
Krémes de nem túl édes puha bújós illat.
Ugy érzem jó barátok leszünk mi ketten 😊😊

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. december 10.

Valami csoda 😍
Krémes de nem túl édes puha bújós illat.
Ugy érzem jó barátok leszünk mi ketten 😊😊

eheiszki

2021. március 27.

Lila bergamottos Earl Grey tea illata van. Kétszer futottam neki a bőrömön, mindkétszer ennyi volt amit éreztem. Édes de úgy mint a tea is ha van benne egy kanál cukor de akkor mondanám, hogy ez kellemes édes nem keserű ha még egy kanállal teszek bele. Ez pont ilyen. Sajnálom mert nem sokon múlt a barátságunk. Nem is tartottam meg. Nem tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 27.

MLotti

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. április 27.

Nekem ő az ősz illata. Az esős napoké, a késő októberi napsütésé. Nekem rendkívül tartós, főleg ruhán/sálon még 2 nappal később is érzem. Szeretem, és örök darab nálam.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 27.

Ferita

2019. augusztus 14.

Nagyon rákattantam most a Burberry Brit sorozatra. Egy ideje terveztem megvenni az Edp-t,de mindig mást választottam. Most,hogy közeledik az ősz/tél ismét eszembe jutott. Rajtam akkor a legfinomabb,nyáron túl sok. A mandula és a vanília két kedvec illatom egy téli parfümben.
Jöhet a hideg! 🙂

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. augusztus 14.

Jöhet a hideg! 🙂

dorottya96

2019. augusztus 9.

Egy londoni szobatársamnak volt az illata, szóval ha csak meglátom valahol, egyből ő ugrik be. Igazán kis kellemes, komfortos illat. Nem túl sok, nem túl kevés - olyan i-re a pont hatása van. Szerintem bármelyik évszakban viselhető. Ajándéknak is tökéletes lehet-nem hinném, hogy ezzel az illattal bárki mellé tudna nyúlni. Ráadásul teljesen kortalannak mondanám.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 9.

random

2019. május 1.

hát, megvettem az edt verzió után az edp-t is végülis, elképesztően akciósan, egyből a 100 milist (ez még a régi, szögletes csomagolás, mint a képen). az edt-hez képest az illatban nagy különbség nincs, mintha egy csöppet tonkababosabb, édesebb lenne, egy picit "inkább sütis mint szappanos", de elenyésző a különbség. tartósságra ez egyébként annyiban jobb, hogy úgy másfél-két órával később lesz "bőrközeli", de amúgy az edt is tartotta magát tusolásig, úgyhogy nem vártam rosszabbat.
az illatról magáról meg csak ugyanazt tudom elmondani, mint az edt-nél: édeskés, de nem émelyítő, kifinomult is meg otthonos is, és a minőségét tekintve egyáltalán nem drága. számomra ez abszolút az a parfüm, amit akkor fújok fel ha a párommal találkozom (és nem csak azért, mert szereti, hanem mert ez amolyan sokadik randis parfümnek való), esetleg ha színházba, koncertre mennék, vagy ha sütire vágynék. kivétel kánikulában, akkor sok lenne.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 1.

Vinike

Bőrtípus:  -
2019. március 19.

1ml-s mintát próbáltam belőle, amit pusztán kíváncsiságból dobtam a kosaramba mindenféle előzetes olvasgatás nélkül. De az első próba után tudtam, hogy nem lesz elég a minta. Most valahogy besokalltam a nehéz, tömény, fűszeres illatoktól, és pont erre a friss, könnyed finomságra volt szükségem. Kifújáskor fanyar lime frissít, majd a friss körte kicsurranó leve adja zamatos édességét. Lágy, krémes, édes simogató puhaság lesz végül a vanília, tonka, mandula hármasától. Nem lesz cukrosan édes (pedig van benne cukor) , ettől senki nem kap fogfájást. Ha egy picit tartósabb lenne...de minden nem lehet tökéletes. :)) Megrendeltem a 100ml-s üveget, fújom amikor jólesik. :))

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. március 19.

MissKenedy

2019. január 21.

Nagyon kellemes, rajtam gyümölcsös édeskés illat, de mégsem a ma divatos formában. Picit hidegebb annál, szerintem beszerzem tavaszra, főleg ilyen árak mellett:)

Bár üveg alapján eszembe nem jutott volna megszaglászni, nekem túlságosan tanárnénis az üveg, nem vagyok egy Burberry sálas típus:) Az illat mégis passzol hozzám. Rajtam tartós is, többször fújtam már tesztként magamra, 5-6 óra után is éreztem még

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. január 21.

pantheraaa

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2018. november 23.

Édes és fanyar egyszerre, nem fárasztó, vagy nehéz. Imádom!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. november 23.

Édes és fanyar egyszerre, nem fárasztó, vagy nehéz. Imádom!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Fényvédők: Benzyl Salicylate, Octinoxate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Lyral, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Citral, Cinnamal, Citronellol, Geraniol
Színezékek: CI 14700, Yellow 5 Lake / CI 19140, Red 33 Lake / CI 17200

Lásd denaturált alkohol. Az SD alkohol-XX megnevezésben az SD a "specially denatured" rövidítése, a végén álló szám-betű kombináció pedig a denaturálási eljárásban használt formulára utal.

Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Mesterséges illatanyag. Potenciális allergén, mely az ekcémás betegek 2-3%-nál okoz allergiás reakciókat. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás).

Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Kémiai fényvédő, mely az UVB-sugarak (280-320 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Az összetevő nem túl stabil, vagyis UV-fény hatására veszít fényvédő hatékonyságából. Az octinoxate lebomlása megakadályozható más fényvédők segítségével (pl. Trinosorb M-mel). Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy ösztrogén jellegű hatása lehet (különösen gyermekekben és terhes nőkben), és hogy elősegítheti a bőrben a káros szabad gyökök képződését. Kisebb koncentrációban nem fényvédőkben is használják segédanyagként, hogy védjék a krémeket az UV-sugárzás okozta károktól. Az összetevő használatát Palau-ban betiltották a korallokat károsító hatása miatt.

Részletesebb információ a smartskincare-en.

Egyszerűbb néven avobenzone. Kémiai fényvédő, mely az UVA-sugarak (310-400 nm) ellen nyújt védelmet. Az avobenzone stabilitása nem túl nagy, fény hatására lebomlik. Fotostabilizátorok (mint pl. Octocrylene vagy Butyloctyl Salicylate) lassítják az avobenzone lebomlását. Részletesebb információ a smartskincare-en.

Más néven octyl salicylate vagy octisalate. Kémiai fényvédő, mely az UVB-sugarak (295-315 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Fény hatására némileg veszít fényvédő képességéből. Önmagában használva nem nyújt elégséges védelmet, ezért egyéb fényvédőkkel szokták kombinálni.

Kamillaolajból kivont illatanyag. Illata a jázminéra emlékeztet. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A citromfűolaj fő alkotórésze. Megtalálható még a verbéna, a citrom és a narancs illóolajában is. A kozmetikumokban illatanyagként használják. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

A fahéj fűszerességét adó sárgás, olajos folyadék. A kozmetikumokban illatanyagként használt. Előállítható mesterségesen, vagy kivonható a fahéjfa kérgéből is. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Színező anyag. (Piros)

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Színezék. Lilás piros.