Lelőhely: Madison luxusparfüméria

By Kilian Love Don't Be Shy EDP

3.8
Hozzáadva 2024.01.06.

Illatjegyek: neroli, narancsvirág, lonc, vanília, jázmin, rózsa

102 990 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 09:48 - 2024.12.22. 19:04

Porcukros narancsvirág, mellé mályvacukor, ínyenc édesség, ami számomra félúton van a gourmand és parfümös gourmand között. Ami pont jó nekem, mert nem szeretem a teljesen gourmand illatokat, kell némi parfümösség, hogy szívesen viseljem. Nekem nincs gondom a tartósságával, 5-7 órát bír, mondjuk én nem egy felet pöttyintek belőle.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.17. 08:42 - 2023.12.29. 17:20

Az első (és nem utolsó) Kilian illatom, amit egy itteni vásárlásnak köszönhetek (még egyszer köszönöm Gitta!). Én nagy narancsvirág rajongó vagyok, viszont a nagyon édes illatokért nem vagyok oda (ahhoz meg kell ragadnia a lelkem egy darabját, hogy tudjam szeretni). Na ez az illat pont olyan!! Nagyon sok helyen olvastam, hogy ez az illat olyan mint egy nagyon finom török desszert, mályvacukor bomba. Nekem az első dolog ami eszembe jutott az illatról az nem más mint a SÜTIBABA!! Ismerős ez még valakinek?! Olyan szinten kerültem nosztalgikus hangulatba az illattól, hogy nem hiszem el 😃 Instant gyerekkor! És ezt teljesen jó értelemben mondom, nem a gagyi gyerekparfümök kategória illat hanem igazi nőies édes, luxus illat csak maga az illatélmény felidézte számomra a gyermekkorom 🙂

2023.07.15. 17:36

Nekem tetszik, finom rágógumi illat. Tartóssága viszont árához képest botrányosan rossz. 3 órát, ha bír, de a végén már csak bőrközeli....azért ennyi pénzért többet várnék.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.26. 20:57 - 2023.06.03. 17:53

Rajtam valahogy a Kilian női vonala nagyon visszafogottan muzsikál, és ezzel sincs másképp. A Rihanna-hype hidegen hagyott, de amikor a PDM Oriana-t már többedszer hasonlították ehhez, beszereztem belőle egy kisebb üveggel. Kellemes, de szerencsére nem szerettem bele, úgyhogy bőven megleszek ezzel a mennyiséggel :)Egyébként egészen konkrétan olyan az illata rajtam, mint a pink Orbit rágó, ami keveredik a mézes ajakápoló halovány illatával. Nagyon -talán túlságosan is- fiatalos, édes, de abszolút felejthető.

2023.02.22. 19:00

Imádat, imádat! A légies, édes, tündéri! Édes, de nem gejl; virágos, de nem mindent elnyomó módon; vaníliás, de nem túltolva. Nekem hasonlít a Remiscence Guivauve-jára, de csak nagyon távoli rokonok. Ez utóbbi egy idő után zavaróan édessé válik, a Kilianban minden összesimul. Jól esik viselni, boldoggá tesz!Nem leszek félénk, veszek egy üveggel!

2023.02.09. 21:39

Szerelem ♡Fiatalos, cserfes, bohókás, szexi, kacér, édes.Neroli a köbön. Mennyei. A koriander nagyon ütős csavar benne.