Kellemes paletta. Szep, jol pigmentalt festekek vannak benne. Bar texturajukban nem teljesen egysegesek, a relativ kemenyebb szinek is szepen felvihetoek, satirozhatoak. Drogerias es Sleek festekeket siman lekoroz. theBalm szemhejpuderekhez hasonlitva sincs ra panaszom.Update: Mostmar egy eve hasznalom, par szinnek le is ertem az aljara, szoval ideje frissiteni a velemenyt.Szep paletta a szinek meg mindig jol kiegeszitik egymast. Rajtam egesz nap tart (catrice szemhejalappal vagy mac paint pottal), szoval erre nincs panasz.Valoszinu, hogy kicsit sok benne a terfogatnovelo, mert hajlamos potyogni - felvitelkor nagy mertekben, viseles kozben egeszen kis mertekben. Valamit a palettaban is lehet latni, hogy a festek kicsit 'csomos', nagyobb darabkak vannak benne (amik ugye potyognak).Az 'autumn' arnyalattal szepen el lehet satirozni a szeleket, a 'hot cocoa' viszont gyakran piszkos hatast kelt (akkor is, ha elotte es utana a 'harvest moon'-t hasznalom).A szineket alapvetoen jol el lehet egymassal dolgozni, bar tulzasba is lehet esni - ekkor megint csak kicsit piszkos hatasu lesz vegeredmeny.Crisp egy nagyon gyonyoru highlight szin, de mivel nagyon lazan lett preselve es nagyobb darabokbol all, igy belso szemzugbol gyakran a szemembe esik es szur :/ Mas szinek tetejere felvive (pl cuddle or withere leaves), eldolgoza viszont nagyon szep es bevalt.Verhetetlen kombinaciok:1. Cuddle a egesz szemhejra, Autumn-mal elsatirozva, pici Hot Cocoa a melyito vonalba2. Hot Cocoa az egesz szemhejra, Autumn-mal elsatirova3. Withered Leaves az egesz szemhejra, Autumn-mal elsatirozva, lehelletnyi Chestnut a kulso szemzugba.A bronzos szinek eldolgozasahoz mas palettat szoktam elovenni, mert Autumn-mal azok mar tul hatast keltenek rajtam.Alapvetoen nem bantam meg, hogy megvettem, es szeretem ezt a palettat, de sajnos nem tokeletes, es egy ido utan kicsit unalmas, hogy csak Autumn-mal tudok satirozni.