Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Carroten Aquavelvet After Sun Sorbet Lotion

1 vélemény
Hozzáadva 2018.10.01.by

bettina28

Hidratáló napozás utáni sorbet testápoló

Kettős fejlett Moisture Balance System (hidratáltság megtartásának módszere: (HA) hyaluronsav + aloe), amely mélyen hidratálja és kényezteti a bőrt, visszanyeri az elveszett nedvességet, segít megtartani a barnaságot, miközben enyhíti az UV okozta irritációt. Azonnali és csodálatos hűsítő érzést nyújt napozás után.

Ultra könnyű, olajmentes textúrájú, az azonnali beszívódás és egyedülállóan bársonyos bőr érdekében.

€8-tól

2018.09.21. 21:20

Kombinált bőr
Egyenetlen bőrfelszín

Ez szerintem egy csoda termék. Nem nagyon bízok a krém jellegű égésre való termékekben. Inkább a házi módszereket alkalmaztam eddig. Most nyáron, kényszerhelyzetben vettük meg ezt, és szupernek bizonyult. Egy hétig voltunk külföldön, sajnos a nyaralás elején leégtünk a párommal és mivel szuper jónak bizonyult egyből még 2 tubussal újravettük. Tényleg szuperül hűsíti és nyugtatja a bőrt, mivel testápoló tej formulája van, ezért jól hidratál, jobban mint a spray verziók. Az illata is nagyon jó, viszont én kibékülnék egy illatmentes verzióval, aminek szebb az INCI-je. Egy alapból irritált bőrre szerintem nem kellene illatanyaggal teli krémet felvinni, szóval a gyártókat nem értem ilyen téren.. Ami furcsa volt vele kapcsolatban, hogy ha bekentük magunkat, rövidesen fehér mócsingok jelentek meg a bekrémezett területen. Tény, hogy nagyon vastagon kentük, de kicsit olyan érzésem volt, mintha a bőröm beitta volna a krém nedvességtartalmát, a "száraz anyag" meg ottmaradt rajta. Ez picit furcsa volt, de én megbocsájtom neki, mert tényleg ő volt a mi kis megmentőnk, illetve a bőrünk megmentője. Minden este szinte bepácoltuk magunkat benne és reggelre (bár a lepedő és a ruhánk is csupa ragacsos lett) de sokkal jobb volt a bőrünk állapota.