Cartier Baiser Fou EDP
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 50 ml és 75 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2016. december 16.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 50 ml és 75 ml | |
Lelőhely: | parfümériák, online | |
Kategória: | Parfümök | |
2017 márciusában megjelenő parfüm, melynek fő illatösszetevője az orchidea. Parfümőr: Mathilde Laurent
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
KheniImádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Jól kézreálló üveg, szép letisztult forma, a külcsín megnyerő. Az első fél óra rajtam nagyon nehezen elviselhető, gyümölcsös rágógumi, pink rúzs, lófarok, rágólufit fújó tinédzser, nagyon nem. Az idő múlásával valami csodaszép lesz viszont a parfüm leszáradása, málnás, joghurtos, vaníliás fehércsokoládé (Ritter Sport nyári limitált kiadás), krémes, olvadós puha jelleggel, nagyon tetszik. Bőrközeli, finom burkot alakít ki a viselője körül, elegáns és csábító pralinévilág.
Volt egy kis tipródás, de végül inkább lemondtam róla.

Volt egy kis tipródás, de végül inkább lemondtam róla.

Egy újabb kívánságlistás parfüm. :-)
Elfogult vagyok a Cartier céggel, mert a liliomos-málnás illetve a sima liliomos illatuk nálam örök kedvenc.
A Fou is nagyon finom, szintén elegáns, visszafogott hölgyekhez illik.
Ha orchidea, ám legyen, nem volt még dolgom ezzel a virággal illatban, de ebbe biztosan belerakták a szárát, netán a levelét(?) ha van neki.., mert érződik egy pici zöldes beütés.
Nekem a megjelenő reklámarc itt is Grace Kelly.
Annyira nem tartós, de elfogultságom okán és mert egy kitűnő tavaszi illat lehet, ötös.

Egy újabb kívánságlistás parfüm. :-)
A Fou is nagyon finom, szintén elegáns, visszafogott hölgyekhez illik.
Nekem a megjelenő reklámarc itt is Grace Kelly.

Mivel a Basier Vole edp-t imadom, igy nagyon vartam őt is. Az uvege igazi ekszer. Az illata málnás, nekem liliomos, de nem olyan zölden, mint BV edp. Igy elsore nem varazsolt el, tovabb probalom meg.

A G-napok levezetéseként betértem a D-ba, és a szívemnek oly kedves anyaillat mellett felfedeztem ezt az új szépséget. Sajnos, csak egy gyors csuklóra fújásra maradt időm. Színtiszta, könnyű, finom babaszappanillat maradt a csuklómon, ilyen tökéletesen egyszerű és sallangmentes illatot már régen nem éreztem. Ropogós fehér blúzos, frissen fürdött, tökéletes tisztaságillat. Isteni a maga egyszerűségében. Nekem szerelem első szippantásra.
Ma újra meg kellett őt látogatnom, és már árnyaltabb a kép: kifújáskor valamilyen üde gyümölcsillatot érezni, olyan zöld gyümölcsös, mintha szőlő lenne, ez keveredik valami friss virágillattal. Fogalmam sincs az orchidea illatáról - ezek szerint ilyen? Kimondottan friss, olyan zöld virágillat gyümölcsösséggel, és ez leszáradáskor átalakul szappanos könnyű illattá. Most nagyobb adagot fújtam a csuklómra, és így intenzívebben nem annyira csak a szappanillat marad belőle, hanem valami a kifújáskor érezhető virágos-gyümölcsösségből. Játékosabb és vidámabb mint az anyaillat - egyébként az is nagy kedvencem, tavasz beköszöntével egyfolytában azt használom - viszont karakteresebb, mint a Lys Rose tesóka.
Még egy utolsó megjegyzés: tegnap kicsit puskáztam a Fragiról, és az orchidea mellett a málnát írják, mint összetevőt, és a vaníliát és fehércsokit! Ez utóbbi kettőt nem gondoltam volna, illetve, most, hogy már tudom, beleképzelem - de kicsit sem édes illat, legalábbis nem gourmand módon édes. A málnát véltem én szőlőillatnak - a gyümölcs az megvolt - és valóban, a csuklómon még reggelre is ott volt egy könnyű málnaillat!
Mindenesetre érdekes egy illat, másodszorra egész más arcát mutatta, mint az első találkozáskor, amikor egy az egyben szappanillatot éreztem a leszáradáskor.

Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)