Carven L'Eau Intense EDT
Ár: | €39, €59, €79 | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 30 ml, 50 ml és 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Marionnaud, parfümériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: eveartstar, Módosítva: 2016. augusztus 4.
Ár: | €39, €59, €79 | |
Kiszerelés: | 30 ml, 50 ml és 100 ml | |
Lelőhely: | Marionnaud, parfümériák | |
Kategória: | Parfümök | |
Megjelenés éve: 2016
Fejjegyek: menta, citrom, grapefruit
Szívjegyek: nyírlevél, levendula, gyömbér, kardamom
Alapjegyek: cédrus, ámbra
VÁSÁROLD MEG
Állapot: 2.5-5-10 ml fújósok kiadók belőle (2.5ml esetén 5ml fújós félig töltve)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Nagyrészt szeretem Kurkdjian illatait.. van közöttük egész sok csodás alkotás, amik bizonyítják tehetségét és amik ellentmondanak a rossz nyelvek szerinti pénzhajhász, túlárazott saját kollekciójának.
Izgalmas mikor egy ilyen talentum dolgozik 1-1 designer illaton.. a kategória minden rákfenéjét (de legfőképp a korlátozott kreativitást és a finoman szólva behatárolt ráfordítást) is beleértve.
A L'Eau Intense kétség kívül az egyik legjobb designer, ellenben sajnos nagyon alulértékelt illata.. Már a márkát is kevesen ismerik és biztos vagyok benne, hogy a próba erejéig még kevesebben jutnak el..
Egy eleven, leszáradása végéig pezsgő, akár szikrázó, élénk és vidám illat.. Jó kedvre derít, van benne élet, ami végtelenül ritka a tengernyi tavaszi-nyári citrusos, aqua-s illatok között.. tartós és jelentős hatótávval bír..
Így, a tél közeledtével (felüdülés volt a nehezebb illatjegyek után..) elképesztő időutazást hozott beleszimatolva.. a nyár összes élményét felidézte bennem.. azt gondolom, ez egy igen kivételes, értékelendő tulajdonság és én balga, idén nyáron szinte alig hordtam.. :(

A legjobb dolog, ami a citrusokkal történhetett. Blind buy volt, de milyen szenzációs. Kurkdjian régóta a szívem egyik csücske (IMÁDLAK LUMIERE NOIRE POUR HOMME!!!), így különösen vártam már a terméket. Kifújáskor erősen citrusos, mint egy mosogatószer, kicsit meg is ijedtem, hogy ez most komolyan ilyen rideg illat lesz, de nem. Pár perc után már teljes volt a boldogság és ámulat, hogy ilyen csodás átalakulóművészt vettem. A menta és gyömbér pikánssá teszi, egy elegáns, különleges tisztaságillatot varázsolva a fémes citrus-sokk után. Ezek után krémesedik az alapjegyek után és finoman lüktet, él körülöttem. Tartóssága nagyon jó, a három fújást még 8 óra után is érzem magamon, persze már diszkrétebben. Ez a tavasz illata lesz, de a mai latyakos, trutymákos napon is szépen viselkedett. Douglasban már ne keressétek, nem forgalmazzák már a Carvent, de árukeresőben rákeresve a legolcsóbb helyről rendeltem a 100ml-t szuper áron és kifogástalan a minősége. MFK megint odatette magát, köszönetem neki!

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)