fagas
Biztosítja a galaktikus, gyönyörű körmöket. A pigmentált textúra hosszan tartó fémes hatást hoz létre magas fedéssel, körömerősítő hatással.
5 árnyalatban kapható
2024.07.23. 00:13
A fehéret kivéve mindegyik árnyalat megvan (a képen látható bordó kétszer is, mert a Rossmannban 399.- volt év elején a kiárusítás polcon. (Azt nem tudom honnan kutatták elő, talán beesett valami doboz/polc mögé a raktárban, nem tudom...)Nekem/szerintem az arany a "legünnepibb“, viszont a jégkék, bordó és fekete jöhet bármikor, nem csak télen/kari körül.Ez a" beteg rózsaszín" színű kupak egy kicsit irritál, de mindegy, a lakk a lényeg, az pedig jó minőségű.
2023.09.06. 09:44
A 04es bordót vettem meg, ami kikenve olyan sötét padlizsánlilás bordós. Őszre/télre tuti lesz! Egy rétegben is elképesztően gyönyörűen fed, diszkréten, elegánsan metálos (nem gagyi csillámos), gyorsan szárad és tartós!
2023.07.05. 16:57
A 02 fehér árnyalatot vettem meg. 1500ft volt, gondoltam akkor biztos nagyon jó cucc lesz. Hát borzalmas. Azon, hogy 1 rétegben nem fed, már meg sem lepődtem, de kettőben sem fed tökéletesen. Maszatos, nagyon nehéz dolgozni vele, csíkozódik, ha megpróbálom újra elhúzni rajta, nagyon ocsmány, mázgálódó. Hirtelen felindulásból majdnem rögtön kivágtam a kukába, de még megpróbálom a lábamon is, hátha messziről tűrhető.
2023.05.13. 09:13
Nekem a 01 Starry Nights árnyalat van meg. Nagyon szépen fel lehet vinni a lakkot ezzel a ecsettel. És 7 napot gyönyörűen kibírt a kezemen (alap- és fedőlakkal). Szerintem más színt is kipróbálok majd.
2022.12.18. 01:48
Nagyon szépen fed, az ecset jól szétteríti a lakkot, nem csíkoz. A tartósságát majd az idő dönti el. Általánosságban véve nem kifejezetten szeretem a csillámos lakkokat, de szerintem ez a széria ízléses és szolid, mégis jól néz ki.
Utoljára szerkesztve: 2022.12.04. 12:22 - 2022.11.04. 17:48
UD.: Megvettem az adatlapon is látható szépséges bordós lakkot is. Tökéletes, mint az előzőek. Imádat van.:-))2022.11.04. Az elérhető színek közük kettő van birtokomban, mit ad Isten, a színskála két "végpontja", a fekete és a fehér. Ódzkodom az irizáló, csillogós lakkoktól, úgy érzem, azok természetellenesen hatnak a körmeimen, nem én vagyok. Hogy mi vett rá mégis legelőször a fehér kence megvételére? Az üvegben látható csodás, fehér, apró kis csillámos, a frissen hullott hóra emlékeztető színe. És kérem, egy, azaz egy (!) húzással más tökéletesen fedő, színhű termék az eredmény, ami két rétegben applikálva még szebb! Ezek után a feketéért már csak azért is visszamentem - és nem meglepő módon az is tökéletesnek bizonyult! Kicsit tartottam az eltávolításuktól, de abszolúte semmi gondot nem okoztak, nem kellett dörzsölni, kínlódni a leoldásukkor. 5-6 napot simán bírtak, úgy, hogy a fedőlakk használatát tudatosan mellőztem! Melegen ajánlom! Csillagos 5 a márkának, csak így tovább!!:-))