Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
wishes
Utoljára szerkesztve: 2013.03.20. 14:12 - 2013.03.12. 14:21
szépen kiemeli a pillákat, mély fekete színe van, és nagyon tetszik, hogy 2 féle "look"-ja is van. az 1-es kevesebb festéket vesz föl, a 2-essel igazi drámai pillákat lehet elérni. elég hosszú pilláim vannak, ezért csak kiemelésre használok spirált, ezért soknál volt probléma, hogy az összedörzsöléstől hamar lepotyog a pilláim végéről, de ennél ezt nem tapasztaltam. kicsit meg is emeli őket. nagyon tetszik, biztosan újraveszem :Dupdate: nagyon hullik. bocs, nem tudom jobban leírni, úgy nézek ki, mint aki kormos hóesés áldozata lett. továbbra is nagyon tetszik, de ez nem jó így, főleg hogy a szemüvegemre is rátapad, és csak keservesen, foltos ruha árán tudom megtisztítani
Utoljára szerkesztve: 2014.04.13. 14:33 - 2013.01.13. 17:29
Átlagos szempillaspirál.Vékony szempilláim vannak.Hosszítani hosszít,dúsítani semmit.Ha 2.részre állítom,akkor meg annyi festéket vesz fel,hogy összegubancolja a szempilláimat.Könnyen be is szárad,jó ha 1 hónapig kibírta.A szemhéjam még mindig fáj tőle,érzékeny.Essence szempillaspiráloknak ugyanezek az összetevői,max. más sorrendbe.
2012.09.16. 14:19
Egyszerűen imádom. A pontozás hatására vettem meg, és nem kellett csalódnom. Abszolút ötös, főleg az ár/érték aránya miatt (1400 körül volt Müllerben)!! Biztosan újra fogom vásárolni.Nekem annyi tűnt fel a két kefe között, hogy az első mintha inkább dúsítana és a másik hosszabbítana. Mondták, hogy vigyázni kell, hogy ne törjön le a kefe, de eddig ez sem tűnt fel használat közben, bár általában a 2. fajtát használom.
2012.09.08. 11:51
én nagyon szeretem. a trükk nem a kefefejben van, hisz az egy és ugyanaz mindkét look esetében, csak a cső, amin áthúzva a look1-gyel kevesebb, míg a look2-vel jóval több festék marad a kefén (egyszer kíváncsiságból szétszedtem, meglesni hogyan is működik); számomra nagyon is jól látható a 2 look közötti különbség, reggeli egésznapos sminkhez az 1-est használom, viszem magammal a táskámban, ha este kiruccanok, akkor a 2-sel átmegyek a szempilláimon és kész is vagyok (najó kell még egy kis plusz tus)láthatóan már másik cég is csinál ilyen 2 lépéses szemspirálokat (Essence, ArtDeco)
2012.08.01. 17:39
Én nagyon szeretem, sőt még a nővérem is az enyémet használja. Olcsó is, és szerintem dúsít is egy picit. Rendesen szétválasztja a pillákat. Szerintem megéri. :)
2012.07.01. 07:35
Nagyon jó spirál, nem ragacsos, nem tapasztja össze a pillákat, tartós, olcsó, és az összetevői is egész jók. Szerintem van különbség a két kefe között, de mindkettő jó. Annyit még észrevettem, hogy a csomagolásban borzasztó szaga van ennek a spirálnak, de felkenve szerencsére nem érezni, így 5-ös.