Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
svivko
Vízálló tusfilc, mely erősen pigmentált, és gyorsan zárad. Vízállóságának hála különösen tartós. A vékony filctoll hegye lehetővé teszi a pontos és egyszerű felvitelt.
2022.04.14. 04:40
Nincs erősen pigmentálva és egy órán belül, ha fejre állok akkor is kenődik.
2020.01.10. 21:16
Csatlakozom a többiekhez. Gyors sos vásárlásból jött haza velem, de már az 1. használat utánb megbántam. Az, hogy vízálló nevetséges... Már a délután folyamán elkenődik (panda efekt), illetve meg is reped a festék a szemhéjon. A filces végébe nem jut elég festék, így a precizitás lehetetlen.
2019.08.14. 18:06
Nekem egy ujabb(?), tattoo elnevezesu van, de nagyjabol ugyanez a termek.Namost o a klasszikus “teljes penzkidobas” esete. Nem vizallo. Elmaszik a helyerol, sot eltunik kb 15 perc utan a tusvonal legvegerol, a szempillaim tovebol kb 2 ora utan tunt el foltokban. Nem is ertem. Ovakodjon mindenki tole , nekem most repul -szerencsere csak- egy ezres a kukaba.
2019.04.15. 18:30
Használhatatlan. Szürke, maszatol, lehetetlen vele normális vonalat húzni, pedig már van pár év gyakorlatom. Mindig felhúztam magam amikor használni próbáltam. :D Hatalmas öröm volt kivágni a kukába miután beszereztem egy normális filcet.
Utoljára szerkesztve: 2019.04.06. 12:00 - 2019.04.06. 11:58
Nekem bejött.Nem vízálló, de fed.Szürke. Mélyszürke nem fekete.Ára is ok.Tus részével profin egy mozdulattal lehet dolgozni.
2019.03.28. 08:57
Eddig szemceruzát használtam, gondoltam kipróbálom a tust. Mivel a Catrice termékeket szeretem, úgy döntöttem ezt veszem meg, mivel nem drága, és jó lesz vele kísérleteznem. Na, hát nagy csalódás lett! Képtelenség vele szépen dolgozni, a színe egyáltalán nem olyan mint kéne, kenődik, és nem tartós. Kuka!