Sminkek szemre

3.2
Hozzáadva 2019.03.11.by

Carmenessque

2013.04.14. 13:25

Kiárusításban vettem meg, de nekem szinte tökéletes ez a spirál, elsőre tudtam használni a keféje minden rejtett lehetőségét és gyönyörűen vastagítja a pilláimat, emellett szépen hosszít is, az egyetlen hátránya, hogyha túl sok festék marad a spirálon, akkor csomósít.

2013.03.07. 07:14

Leárazva vettem, de még azt is sajnálom! Egyszerűen ócska. A különlegessége a furcsa formájú kefe hivatott lenni, de pont amiatt használhatatlan. Iszonyatos mennyiségű festéket vesz fel, úgy kell visszatömködni vagy zsebkendőbe törölni, ami aztán megy a szemétbe. A kefét pedig normálisan nem lehet használni, mert egyszerűen nem lehet úgy fordítani, hogy ne adagoljon csomókat a szempillák közé. Maga a festék nem rossz, de én inkább egy másik spirállal kenem fel. Ez persze vacakolás és időigényes. Nem ajánlom ezt a terméket!

2013.02.12. 17:18

Sok festéket vesz fel, a kefe formáját meg kell szokni de szerintem semmilyen pluzt nem ad a művelethez. Szép hosszú fekete pillákat csinál de a nekem alapból sűrű pilláim sokkal vékonyabbnak látszanak, ezért még használnom kell dúsító spirált is.

2012.11.04. 22:10

Egyetértek az előttem szólóval, őszintén szólva nekem az elején meg kellett tanulni a furcsa kefe használatát. Szép dús, hosszú és szénfekete pillákat eredményez, de valóban nem a legkényelmesebb szempillaspirál, sem a kefe, sem pedig a túladagolt festék miatt.

2011.10.19. 07:39

Nem rossz a kefe (csikóhal alakú), de nem ad hozzá semmi extrát a pillákhoz. Viszont rengeteg festéket vesz fel, ami visszadugáskor mindig a tubuson landol, szóval nagyon pazarlós, ezt azért megcsinálhatnák jobban is...