Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice Galactic Glow Áttetsző Hatású Körömlakk
Ár: | 1159 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: szeliger, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2021. június 7.
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Irizáló, áttetsző hatású körömlakk, csillogó végeredménnyel. Használható önmagában, vagy kreatív módon kombinálható is. Fedőlakként is használható a megfelelő szín fölé különleges végeredmény eléréséhez.
8 árnyalatban kapható
Red 6 / CI 15850
sz
Titanium Dioxide / CI 77891
sz
02-est vettem meg kiárusítva valamikor, a képen sokkal szebb, mint üvegben. hálistennek rá van írva, hogy áttetsző, úgyhogy meg se próbáltam magában felkenni. eddig lilásbordóra és sötét ciklámenre kentem fel, sajna nekem egy kicsit túl meleg az árnyalat ezekkel az aranyló csillámokkal, de napsütésben nagyon szép, ahogy ráesik a fény - holónak biztosan nem holo, duokróm lakkom is van izgalmasabb, de tényleg látványos tud lenni.
tartóssága átlagos, lemosni kicsit macerás, meg nem nyúlok túl sokat ezért a lakkért, ezért 3 csillag.

02 és a 06-os van meg. Előbbi átlátszó, rózsaszín csillámokkal. Mély lilára vagy csúnya babarózsaszínra kentem, mindig wow hatást kelt, minden színt feldob.
A 06-os középlila szín, rózsaszín csillámokkal. Ezt 2 rétegben magában használom. 4-500 ft-ért vettem őket.

06os van meg.... üvegben nagyon szép :D
Ha tudom hogy áttetsző biztos nem veszem meg... nem azt kaptam amit vártam... a tudásához képest drága:(
Világos színre szoktam felvinni 2rétegben...
Tartós, csillog... de nekem nem jön be.

06os van meg.... üvegben nagyon szép :D
Világos színre szoktam felvinni 2rétegben...
Tartós, csillog... de nekem nem jön be.

Szeretem, tartós, gyorsan szárad, egy és több rétegben, világos és sötét lakkal együtt is nagyon jól néz ki.

A 02-es (iridescent illusion) árnyalata van meg, szép a színe de nem elég tartós. Könnyen kopik, már a 2. napon eléggé lekopott kár érte mert a színe nagyon bejövős.
A nagyon csillámos hatású 04-es fast and lightning van meg még, ami a csillámosságából kiindulva azért jobban tartós. Szép enyhe rózsaszínes színe van.
Bő fél éve nem nyúltam egyikhez sem de még mindig nem száradtak be. Kap tőlem ezért is 4*-ot.

Én is a 05-ös színt vettem, de teljesen elégedett vagyok vele. Minden pirosas árnyalatú körömlakknak csodás csillogást kölcsönöz. És mindig más szín lesz az eredmény, akár egy unalmas narancssárgát vagy rózsaszínt kenek alá.

Kiárusításban vettem a 01 Night-Time Stargazing színben, a bolti fényeknél fel sem tűnt, hogy nem ezüst hanem inkább zöldes fénye van, de ezt leszámítva nagyon megszerettem, időnként felrakom toppernek, próbáltam már világos rózsaszín alapon és azért bizonyos szögből látszik, hogy rajta van.
Akciósan nekem 100% megérte, de nem hiszem, hogy az egész kollekciót felvásárolnám, azért nem akkora "csodaszer".
Nem tapasztaltam, hogy pár nap alatt lepattogna, nekem kibír 5-6 napot mosogatás mellett is (használok alap és fedőlakkot is).

A 05-ös Watch Out! Universe Blaze rózsaszín árnyalatot használom. Egy jól bevált alaplakkot kentem fel alá, 2 rétegben majdnem teljes volt a fedése. Gyönyörű, különleges lakk. Viszont a tartóssága kritikán aluli, már az első nap lepattogott belőle, és a 2. nap már vállalhatatlan volt, pedig nem csináltam semmi különöset, víz is alig érte, a körmöm is erős és rövid. Most futtatják ki, a Müllerben már fél áron kapható, aki ennek ellenére még szeretne belőle, most vegye meg.

Nekem a 07-es árnyalat van meg és imádom. Már nagyon régóta kerestem ilyen színű körömlakkot, úgyhogy nagyon örültem, amikor rátaláltam erre a darabra, és az örömöm csak fokozódott amikor kipróbáltam. Tettem alá egy réteg feketét és ebből is egy réteget tettem fel és így nagyon szép színe volt, és 1 hétig simán kibírta.

Próbáltam egy és több rétegben önmagában, illetve más alappal. Szép színe van, nekem tetszik. Sokáig még nem volt a körmömön, így a hosszútávú viseletéről nem tudok nyilatkozni.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Alkoholok: Isopropyl AlcoholIllatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol
Színezékek: Red 6 / CI 15850, Titanium Dioxide / CI 77891
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.
Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.
Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint a kozmetikumokban habosodást gátló, bőrkondícionáló hatású összetevő. Az EWG információi szerint a fő gond az összetevővel, hogy nem bomlik le, és a környezetben idővel halmozódik. A trisiloxane-nal leggyakrabban hajápolókban találkozhatunk.
Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.
Színezék. Piros.