Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Catrice Glam & Doll Sensitive Volume Szempillaspirál

4.2
Hozzáadva 2021.09.01.by

siss

• Tökéletes az érzékeny szemekhez és kontaktlencse-viselőkhöz
  • Precíziós elasztomer ecsettel a kifejező szemrebegtető hatásért
  • Illatmentes és szemészetilag tesztelt
  • Vegán

2025.01.28. 15:23

Most már több éve erre a szempillaspirálra esik a választásom, nem irritálja a szememet, hosszít, dúsít és bírja az izzadást is és a sírást is egy bizonyos mértékig.

2024.05.15. 18:58

Ez az első szempillaspirál, amitől nem fáj a szemem, de sajnos nem vagyok vele 100%ban megelégedve. Többször már elmaszatolódott, nem olyan extra hatása van, de jobb híján biztos újra fogom venni, ha elfogy

2024.03.28. 06:25

Kontaktlencsét viselőként elég érzékeny a szemem. Jók az összetevők, nekem nem okozott irritációt. Nem kenődik, nem maszatolódik. Ár -érték arányban jó spirál.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.06. 11:50 - 2024.02.03. 19:22

Jó az INCI, ezért vettem. Tényleg sensitive! Nekem egy idő után minden szempillaspiráltól begyulladt a szemem. Szóval kb. 2-3 évente 1-2-szer begyulladt, mire rájöttem mitől. Mióta ezt használom, semmi bajom :) Nekem nem maszatolódik, nem pereg, nem pandázik. Bár, mivel nagyon, szépek alapból a pilláim, így nekem kb. bármelyik spirál jó volt eddig, látvány szempontból.

2023.08.28. 06:50

Sajnos nem vált be annyira, mint vártam. Valahogy engem a márka szempillaspiráljai nem nyűgöztek le eddig sem. Nem kíméletesebb bármelyik másik eddigi spirálomnál, de cserébe hamar elkezd beszáradni, potyogni és - bár nem várok ilyesmit egy terméktől sem - a szempillarebegtető hatás is elmaradt (hosszú, dús pilláim vannak alapból). Ami azonban a legjobban zavart, hogy nem könnyű eltávolítani.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.06. 11:51 - 2023.06.22. 14:26

Kontaktlencsét viselek, érzékeny a szemem és a szemkörnyéki terület. Ár-érték arányban ez egy nagyon jó kis spirál, szépen hosszabbít és picit dúsít is. Néha napvégére némileg eltűnik.