Theodora
Limitált kiadás
Folyékony szemhéjtus csillogó és glitteres duokróm hatással. Tartós formula.
3 színben kapható
2018.12.14. 19:30
Csodás termék! Nem szoktam eyelinert használni, nem is tudom a nevét magyarul, mert nem tudok szép tusvonalat rajzolni. Ennek a terméknek azonban annyira jó kialakítású az ecsete, hogy még én is meg tudtam vele csinálni szépen magamnak. Nekem a zöldes Midnight Blues van meg, ami egy sötétzöldes-feketés csillámos szín, egyszerűen gyönyörű... és a most rendkívül olajosodó bőrömön mindenféle alap nélkül, simán Mac Fix+ használat után reggeltől késő estig tökéletesen bírja. Kár, hogy limited, de szerintem beszerzek még belőle.