Sminkek arcra

2.8
Hozzáadva 2023.04.24.by

cherry19

8 g

Hosszantartó púderalapozó akár 18 órán át tartó mattító hatással. Közepes, magassá építhető fedéssel. Izzadás- és kopásálló. Optikailag sima bőrképet eredményez airbrush finishel.

15 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2024.10.17. 10:22 - 2024.10.17. 09:40

Sajnos nekem sem vált be. Kombinált bőrtípusom van a T-vonalban zsírosodásra hajlamos, és sajnos az ígért matt hatást korántsem tapasztaltam meg. A színe szépen harmonizál a bőröm tónusával, de nagyon maszk hatást kelt, ezért az utóbbi időben teljesen elhagytam a használtatát és láss csodát, a bőröm is szebb lett.

Utoljára szerkesztve: 2024.05.19. 15:12 - 2024.05.19. 15:11

Nagyon bevált ez az alapozó. Vékony rétegben viszem fel a BB krémre, több félével próbáltam már. Nagyon szépen mattít, fed. Egyenletesen kopik a nap végére. Pattanásokat sem okoz nekem. Vettem egy sötétebb árnyalatot is nyárra.

2023.08.31. 18:29

Nekem sem vált be sajnos. Nekem túl erős a fedése, nagyon gyorsan és csúnyán kopik. Sem önmagában sem alapozó fölé nem vált be. Pénzkidobás volt.

2023.08.07. 11:42

Nekem nem vált be ez a termék, a fedése ugyan jó lenne, de túlságosan maszk hatású, nagyon beleül a rácokba, Napközben elmozdul, össze vissza kenődik és kb 1 óráig tart a mattító hatása, pedig én kifejezetten emiatt vettem.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.07. 16:21 - 2023.05.07. 16:17

Borzasztó. Sosem használtam ennél rosszabb terméket, pedig jó párat próbáltam már. Kombinált, zsíros bőröm van, ami T-vonalban kifényesedik, ettől a terméktől még jobban zsírosodik, mint eddig bármikor, a pórusaimat nemhogy eltünteti, hanem extrán ki is emeli. Kísérleteztem vele a szemem alatt is, de persze beül a ráncokba. Próbáltam ecsettel, szivacssal, de mindkettővel szörnyű a végeredmény. Pénz kidobás volt…

2023.05.01. 17:10

Ez nekem nagyon tetszik. Legutóbbi kuponnapok során tudtam, hogy szeretnék egy púderalapozót kipróbálni és ennek bizonyult a legjobbnak a színválasztéka az én bőrtónusomra, így esett rá a választásom. Maybelline Fit me 100 a legközelebbi matchem, ebből a 010W lényegében tökéletesen passzol.Még mindig nem tart ott a bőrképem, hogy önmagában használjam, de némi spot korrektorozással és szem alatti karikák fedésével kiegészítve egy totál vállalható közepes fedést tudok elérni vele. Szivaccsal nem próbálkoztam, ecsettel teljesen jól fel lehet vinni, egy essence villains-es tömött ferde arcecsettel használom, nem simítva, hanem fel-tappogatva/ütögetve. Építhető! Nem a világ végezetéig, mert azért egy szint felett kissé cakey, viaszos összképet ad, de a 100-as fedési skálán egy szolid 60-at el tudok érni vele.Amivel nem teljesen vagyok elégedett, hogy azért napközben megkopik és át is fényesedik, de még nem találkoztam olyan csodaszerrel, ami ennek teljesen ellenállt volna a bőrömön. Ez a probléma könnyen orvosolható egy kis igazítással, áttetsző púder vékony rétegezésével. Izzadásállóságát még nem teszteltem, majd a nyáron lehet visszatérek emiatt.Sokféleképp tudom használni: korrektorral kiegészítve alapozóként, alacsonyabb fedésű folyékony alapozók fedésének felturbózására, valamint kifejezetten kialvatlan éjszakák után a szem alatti korrektorom fedésének emelésére is nagyon jól működik. Feleslegesen nagy a csomagolása, szerintem egyáltalán nincs szükség sem a szivacsra sem a rejtett tükörre a kompaktban, ezek helyett árulhatnának utántöltőket! Németországban 15 árnyalatban elérhető, nálunk talán 4 vagy 5 volt a világosabbak közül az üzletben, ez azért nem ideális lássuk be.Összességében egy szuper jolly joker darab, nagyon szívesen használom és jó eséllyel újra is fogom venni, amíg ki nem vonják.