Sminkek szájra

Catrice Matt Pro Ink Folyékony Ajakrúzs

4.3
Hozzáadva 2020.06.22.by

ziza27

"Tart, és tart, és tart - akár 12 órán át is! Az új, szuper hosszantartó, Moringa Butterrel dúsított folyékony ajakrúzs ideális társ egy hosszú napra, mert minden helyzetben megállja a helyét, az étkezéstől a gyengéd csókokig az orrfújáson át. Minden rúzs kollekcióban must-have termék tartós formulája miatt. Folyékony textúrája kellemesen könnyű az ajkakon, gyorsan megszárad és sima, matt felületet eredményez."

10 árnyalatban kapható: nude árnyalatától a fényes tavaszi és nyári tónusokig a klasszikus vörös árnyalaton át.

Vegán

2025.03.24. 08:06

Imádom! Az állagát, a színeit, az intenzitását, nekem egy problémán van vele; gyorsan kopik. Rengeteget beszélek, ezért napközben igazítanom kell, ennek ellenére imádom. Szájfénnyel is fel lehet dobni, nem maszatolódik, és jó viselni

2025.01.16. 11:26

Nagyon szeretem, két színt vettem meg. Jelenleg a dream big 80-as, amit ki is próbáltam. Tartós és szép. Szerintem gyorsabban kopik egy picivel a maybellinenèl, viszont szebb a kopás és nekem egyenlőre úgy látszik kevésbé is szárít. Ha hosszútávon is tapasztalom ezeket a pozitívumokat akkor több színre is beruházok :)

2024.11.17. 15:09

Több színem is van belőle. A tökéletes matt rúzs!! Az applikátor szuper, nem kell alá ceruzát sem használni, brutál könnyű felvinni. Hamar megszárad, egész nap a helyén marad. Evés-ivás meg sem kottyan neki. Reggel felkenem, este lemosom mindenféle kopás nélkül. Nem szárít és szuper áron elérhető. 10/10000

2024.10.01. 07:59

Egy szájfény alá vettem csak hogy jobban kihozza annk a színét. De egyszerűen tökéletes, ha kopik is akkor sem foltos, tartós, nem szárít, több színben is elérhető. 10/10

2024.04.23. 09:24

Több színből is van belőle. Nem szárít, jól kenhető, közepesen tartós (javítható egy kis plusz réteggel). Nagyon szép színek vannak belőle. Ez lett a kedvencem, már 2 éve intenzíven. használom. Folyamatosan veszem ha elfogy.

2024.04.09. 08:07

Nem szárít, szépek a színek és sokáig a számon marad.