Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
szeliger
2019. ősz, limitált kiadás
Hosszantartó, magasfényű körömlakk bambusz kupakkal.
4 árnyalatban kapható
2020.06.14. 14:14
Három árnyalatban vásároltam meg. C01 Rosy VerveC02 Naked PetalsC03 Coral CrushSzéles, könnyen használható ecsete van. Jó a fedőképessége, akár egy rétegben is szépen fed. Nem foltos. Gyorsan szárad. Sajnos sötétebb árnyalatot kaptam mindhárom színnél, mint ami az üvegben van, ami nekem kis csalódás volt,bár ezek a színek is nagyon szépek. Alap- és fedőlakkal egy hétig szép volt a körmömön.
2020.05.04. 14:35
Nekem a C02 Naked Petals árnyalat van meg, egy természetes korallos szín apró arany csillámokkal. Egyetlen negatívum számomra, hogy túl széles ecsettel rendelkezik, a legkisebb körömnél szélesebb az ecset feje... Tartósságát tekintve jó, egy rétegben is megállja a helyét, gyorsan szárad. 4 csillag a (legyezőszerű) széles ecsete miatt
Utoljára szerkesztve: 2020.02.17. 16:08 - 2020.02.17. 16:05
Most kiárusítás alatt, egy 8 ml üveg 499 Ft a Rossmannban. Úgyhogy két színben is hazahoztam, C01 Rosy Verve, ami egy teljesen universális, négyévszakos szín szerintem, rózsáspiros árnyalat. A másik a C02 Naked Petals, inkább tavaszi-nyári szín, világos korallrózsaszín, egészen apró csillámokkal, a csillámok csak közelről, napfényben látszódnak. A kupak kicsit duci, de nem zavaróan, a fogását meg lehet szokni. Az ecset lekerekített, igen széles, alig fér be az üveg nyílásán, résen kell lenni, hogy pontosan visszakerüljön a helyére. Mindkét lakk egy rétegben is jól fed, nem csíkoz, az ilyet én nagyon szeretem, mert sokszor szaladva lakkozok. A fénye egyiknek sem bajnok, de ha a szokásos Insta-Dri van felette, akkor az hozza formáját. Aki még belefut, annak bátran ajánlom, nagyon tetszik mindkét szín. (Nálam a tartósság nem igazán fontos szempont, gyakran váltogatom a színeket, az alaplakk és a fedőlakk a fix, azokról pedig tudom, hogy megbízhatóak.) Jó vásár, főleg így kiárusítva.
2019.10.20. 02:26
Gyorsan a szívembe lopta magát. :) Egyrészt baromi jók a színek, bár szerintem nem épp ősziesek. Nehéz volt választani, mert az összes tetszett, végül csak kettőt hoztam haza. Egy rétegben gyönyörűen fed. Gyorsan szárad, és a tartósságával is meg vagyok elégedve egyelőre (bár ez körömlakkok esetében később válik kardinális kérdéssé).