Sminkek arcra

4.5
Hozzáadva 2023.01.23.by

pjulia

5 g
  • egészséges színt ad az arcnak
  • textúrája finom és kellemesen lágy
  • kiemeli az arcvonásokat

2 árnyalatban kapható

2024.05.23. 23:36

Nagyon szép termék. Szép a színe, jó a formula. Nem a legtartósabb krémes pirosító, de fixálás után szépen fenn marad. Könnyen el lehet dolgozni és rétegezni is lehet

2024.04.15. 08:55

Nem rossz nem rossz de nem ez lett a kedvenc Catrice termékem. A színe szép de valahogy napközben eltűnik ez a szín az arcomról.

2023.10.16. 13:06

Mind a két színt megvettem. Az egyik legtartósabb pirosítom, nagyon könnyű vele dolgozni, simán kibír egy munkanapot.

2023.02.20. 15:45

Ebből a C02-es verzió van meg nekem, ami egy klassz lilás verzió. Nagyon szeretem, ahogy a bőrömön mutatkozik, szép árnyalatot vesz fel. Könnyen eldolgozható ecsettel és kevés is elég belőle. Sokszor nyúlok utána.

Utoljára szerkesztve: 2023.02.02. 20:40 - 2023.02.02. 20:19

Igazán jó termék nagyon természetes hatást lehet vele elérni könnyen kenhető a nem mozdítja meg az alatta lévő alapozót. A tartósságával is elégedett vagyok.

2023.02.02. 19:30

C01 All I Want for Christmas is RED árnyalatban van meg, ami egy málnás-pirosas árnyalat. A csomagolás alapján korallosabb színre számítottam, de nem volt belőle teszter. Szerencsére így is tetszik, neutrálisnak mondanám, tehát annyira nem lehet vele mellélőni. Én a "dewy" effektus eléréséhez vásároltam meg ezt a terméket, és ezt hozza is, ráadásul igen tartósan. Szuper pirosító, szuper áron!