Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice spectaculART Ultimate Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: andrej, Módosítva: 2014. december 18.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
2012 novemberi/decemberi limitált kiadás.
A színek: az átlátszótól kezdve a rózsaszínen át egészen a vörösig. A hatás: izgalmas ragyogás csillámlással vagy anélkül. Az ecset: extra széles és ideális a professzionális és tökéletes lakkozáshoz.
- 01 Artfully Lustrous
CI 77491
CI 77499
Titanium Dioxide / CI 77891
sz
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
A Holi Hai van meg nekem is. Minősége ugyanolyan mint a többi catrice lakkomnak vagyis gyorsan szárad, szép a színe, jó a fedése, a tartóssága pedig 2-3 nap alap és fedőlakkal.

Nemrég vettem meg a 02 Holi Hai árnyalatot, egy rétegben vittem fel, szép egyenletesen fed és gyönyörű a színe, gyorsan megszáradt. Eddig is jó tapasztalataim voltak a Catrice termékekkel ill. lakkokkal kapcsolatosan, most ez sem okozott csalódást.

Elég sokat gondolkodtam hogy megvegyem-e valamelyiket,de végül nem tudtam ellenállni,és a 03-as Revel The Red árnyalat hazajött velem,és milyen jó hogy így történt,mert egyszerűen gyönyörű színe van :) Az egyetlen kis probléma,hogy mint az összes Catrice lakk,ez sem túl tartós,de ez egy jó fedőlakkal orvosolható probléma.

Az első Catrice-s körömlakkom ,sikerült beszerezni a 02 Holi Hai árnyalatot és nem csalódtam. Nagyon szép színe van, jól fed és gyorsan szárad. A tartósságáról még nem tudok semmit, de biztos,hogy nem rosszabb ,mint az átlag. Ezek után a 03-as árnyalatot is valószínű,hogy megveszem. :)

a legsötétebbet már próbáltam és imádom :DD

a legsötétebbet már próbáltam és imádom :DD

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Alkoholok: Isopropyl AlcoholEmolliensek: Pentaerythrityl Tetraisostearate, Dimethicone
Emulgeálószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Fényvédők: Benzophenone-3
Szilikonok: Dimethicone
Tisztítószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol
Színezékek: Barium Sulfate, Red 6 / CI 15850, Red 7 / CI 15850, Ci 15880, CI 77491, CI 77499, Titanium Dioxide / CI 77891
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.
Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.
Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Egyszerűbb néven oxybenzone. Kémiai fényvédő, mely az UVB- és rövid UVA-sugarak (290-360 nm hullámhosszú) ellen véd. Magas stabilitású összetevő, amely véd más összetevőket is az UV-sugárzás okozta károktól. A oxybenzone viszonylag gyenge fényvédő, önmagában nem véd eléggé, így leginkább csak a többi összetevőt védő segédanyagként használt. Az összetevő használatát Palau-ban betiltották a korallokat károsító hatása miatt. Az összetevővel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy elősegíti a bőrben a káros szabad gyökök képződését. További információ a smartskincare-en.
Színezék. Piros.