Sminkek szájra

4.2
Hozzáadva 2019.03.11.by

nil

3 g

Puhává és fényessé teszi az ajkakat, és intenzívebbé teszi az ajak természetes színét.

Utoljára szerkesztve: 2023.10.05. 20:01 - 2018.08.07. 14:16

szerettem, amíg meg nem jelent a balzsam verziója. bár természetes, szép színt ad az ajkaimnak, de eléggé szárít, a balzsam verzió viszont jobban hidratál.

2018.06.28. 19:37

A színe szèp, bár rajtam elèg halovány, legalábbis a rózsaszín csomagos testvèrèhez viszonyítva. Ès ez szárít, nagyon. Ajakszínezőnek elmegy, ajakápolónak alkalmatlan. A csomagolás szèp, de ugye nem azt kenem a számra. A beltartalom miatt 2 csillagnál nem tudok neki többet adni.

2017.01.24. 22:21

Ahogy előttem is írták, nagyon praktikus. Ajakápolóként hatékony, annyi színt pedig simán ad, hogy egy no makeup napon is legyen valami karaktere az arcomnak. Mindig a táskámban hordom, a tipikus visszapillantós reggeli készülődés része :-) Az ára is teljesen jó.

Utoljára szerkesztve: 2017.12.07. 23:33 - 2017.01.16. 21:43

Nagyon praktikus. Sietős sminkek alapja. Színe is szép, egyetlen gond hogy szárítja az ajkakat. Nem érdemes alá vinni ajakapolot, mert akkor valahogy nem hozza ki a rúzst azt az élénk színt mint alapból tenné. Inkább a rúzs fölé kicsit érdemes. Ha túl vastag rétegben kerül felé ajakapolo olyan lesz mint egy szájfény. Én imádom ennek ellenére is:) update: ha egész napos viseletre szeretnél valami könnyő ajakszinező és ápoló kombót, szerezz be mellé egy tényleges ajakápolót, mert még vastag rétegben is iszonyatosan szárít. A színe tényleg nagyon jó, szinte semmit nem hidratál sajnos.

2016.12.16. 18:12

az én számon szép rózsaszínes a színe, kicsit hidratál is, egyszerű mindennapi viselet.

2016.12.12. 21:24

Régóta megvan, nagyon szeretem. Természetes, szép színt ad a számnak és olyan mintha változtatná a színét egy kicsit. Egyetlen negatívum, hogy pocit szárít.