Sminkek szájra

4.5
Hozzáadva 2020.02.26.by

lovecreams

3,8 g

Tökéletesen matt végeredmény, egyenletes színelosztás és intenzív fedés. Kellemes viselet és 100%-ban matt. Már egyetlen rétegben felvíve a krémes textúra tökéletesen matt végeredményt biztosít, az ajkak kiszárítása nélkül.

6 árnyalatban kapható

2023.01.03. 16:12

Egész jó, sötétebb színt választottam belőle, erős a színe, erősen kenve is szép, de néha csak egy keveset kenek az ajkaimra az ujjammal, talán picit hamar kopik.

2021.04.12. 19:36

Pigmentált (mondják ezt a rúzsokra? :D), viszont könnyen kenődik és nekem szárít, de ettől függetlenül szeretem.

2021.03.17. 10:21

Egyik legjobb drogériás rúzs, nagyon tudom ajánlani! 3 árnyalatban vettem meg, azóta is a kedvenceim. Viszonylag jól bírják a strapát. És fontos azt is hangsúlyozni, hogy MASZKÁLLÓ. Nagyon szép színek vannak és szép a finishe is, bár nem egyenletesen kopik. Én mostanában egy kicsit kenek fel és azt az ujjammal eldolgozom, így még jobban bírja a napot.

2020.07.06. 20:32

A színe és a finishe tetszik, de ennyi jót tudtam róla mondani. Kezdetben krémes állagú, könnyen le is jön, majd órákkal később megszárad, közben pedig a számat is teljesem kiszárítja, utána pedig nagyon csúnyán kopik le.

2020.04.16. 09:50

3 árnyalat van belőle, illetve csak egy kevés maradék. Jó kis rúzs, tetszik az illata. Nekem hamar elkenődik, egy cigit sem bír ki. A masszív csomagolása előny.

2020.03.05. 11:47

Most én leszek a rossz, de nekem nem vált be. 010-es árnyalatot vettem meg. A szín még elég jó, de az íze az nagyon nem tetszik, olyan kicsit túl édes meggy íze van. Szárít, kenődik, nagyon nem kényelmes viselet. Azt még talán elnézném neki, hogy szárít, mert oké, matt, de egyáltalán nem tartós. hasonló árban az essence rúzsai sokkal tűrhetőbbek, a Bourjois rúzsai kicsit többért pedig hozzák, amit várok egy rúzstól.