Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Cattier Éclat De Rose Bio Szemkörnyékápoló

1 vélemény
Hozzáadva 2015.04.02.by

Léna3

Bio rózsavizet tartalmazó szemkörnyékápoló készítmény, mely tompítja a karikákat és táskákat, ragyogóvá teszi a tekintetet. Az E- vitaminban gazdag bio argánolaj elősegíti a sejtek anyagcseréjét. Francia levendula kivonata segít a mimikai ráncok kialakulása elleni küzdelemben bőrsimító hatásának köszönhetően. A vörös és zöld alga kivonat elősegíti a vérkeringést, eltünteti a karikákat.

2015.10.10. 11:46

Hogy mennyiben tompította a szemem alatt a karikákat, azt nem igazán tudom megállapítani, azon leginkább a kiadós alvás segít. Viszont nagyon jó állagú, gyorsan beszívódó nappali szemkrém, remek hidratáló képességgel. Estére én a kicsit testesebb krémeket preferálom, de reggel kiváló. Nagyon jól lehet utána sminkelni, szépen terül rajta az esetlegesen használt korrektor. Nagyon szeretem a pumpás csomagolást, bár nem szabad egy egész pumpányit kinyomni, az a fél arcomra elég lenne. Viszont félúton van egy határ a nyomás során, és akkor pont tökéletes mennyiség jön. Sajnos a flakon még lámpa elé tartva sem átlátszó, így nem nagyon látom, mennyi van még benne. És mivel a csomagolás egy 15 ml-es kencéhez képest kifejezetten nagy, így a súlyából sem állapítható meg. Mondjuk azért ez nem örült hiba, mert a csomagolás szép és higiénikus. Most nem vettem újra, de nem kizárt, hogy a jövőben megteszem. Az ára is rendben, kb. 5 hónapig húzta nálam. Összességében ötös.