Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
chococat
Alumíniummentes dezodor a grapefruit és gyömbér frissítő illatával. Megbízható 48 órás védelmet nyújt.
Utoljára szerkesztve: 2020.06.04. 08:55 - 2020.06.04. 08:52
A dm ben vettem észre, hogy kiárusítják, és a megszokott dezodorom mellé ez is bekerült a kosárba, 340 forintért gondoltam teszek egy próbát, de mégis ott a jól bevált nivea, ha mégsem működne az új szerzemény. Mikor hazaértem, egyből felbontottam, az illata tetszett, a tömény alkoholt leszámítva, és már amennyire érezni lehetett tőle a grapefruitot, és a gyömbért. Már tudtam, hogy szőrtelenítés alkalmával pár napig nem fogom tudni használni mert rettentően csípne és égetne, de úgy gondoltam sebaj, kibírható, ha melllette hozza azt amit elvárok. Az elvárásaim szerintem nem túl nagyok, (mivel az izzadás természetes dolog, és nem hiszem, hogy bármely dezodor is gátolni tudná ezt, illetve nem is szeretném megszüntetni, mert így működünk) csupán, hogy ne az izzadság szaga lengjen körül. El is kezdtem hát használni, a szőrtelenítés után ki is hagytam pár napot, és mást használtam, meglepetésemre jól teljesített, nem kellett újra kennem, és nem vettem észre irritációt, amire számítottam valamelyest a rengeteg alkohol miatt.már kb másfél hónapja használtam mikor egyik nap maró, égető érzés tört rám. Nagyon csúnyán begyulladt a bőröm, és irritálódott, sokáig tartott mire rendbejött. Mióta nem használom csak javult a helyzet, még van benne de nem merek hozzányúlni, inkább a kukában végzi.
2019.07.30. 11:42
Nekem bevált, pedig elég sokat “szaladgálok”, és nem légkondiba ülök.persze rá van írva, hogy 48 óra..de 24óra alatt azért csak lefürdik az ember...reggeltől estig pedig simán bírja és az illata is szuper
2019.06.23. 19:09
Nem tudom, hogy miért vettem meg. Talán az összetevői tetszettek meg, nem tudom már. De kár volt. Nekem sem vált be. 48 órás védelem? Hahaha, jó vicc. Pár órát sem bír sajnos, pedig nem vagyok durván izzadós.
2019.06.18. 19:41
Csak azért adok neki 2 pontot, mert jó az illata, és mert aluminium só mentes, de ebben ki is merültek a pozitívumok...Otthon használtam eddig, full légkondiban, de újra kellett kennem magam dél körül. Egy egész napos városi rohangálást nem bírna ki. Nem beszélve arró, hogy full alkohol az egész borotválás után még másnap sem tudtam használni, annyira csípett...
2019.05.28. 21:28
A szuper gránátalmás társával szemben ezt még csalódásnak sem tudom neveznek, kész vicc. Délutánra úgy izzadtam és olyan szagom volt mintha elfelejtettem volna reggel dezodort használni.